Ebru Akel ile Kadın İsterse programı sezonun finalini gerçekleştirdi. Ebru Akel bütün sezon neler yaptığı ile ilgili videoyu yayınladı ve herkesi duygulandırdı. Kadınların neler başarabileceğini anlatan programda yoğun ilgi gördüğünü dile getirdi. Ebru Akel, sezonun son bölümü ile ekranlarda olduğunu söyledi ve izleyicileri ile muhteşem son bölümünü sundu.
Ebru Akel ile Kadın İsterse programı sezonu bitirdi!
Spor, egzersiz, eğlence, basketbol, sürücülük, oyunlar, dans, güzellik, diyet, yöresel lezzetler, yöresel sesler, giyim, tasarım, saç, makyaj, düğün, yemek, pratik bilgiler, meyve ve sebze seçimleri, ödüller, ünlü sanatçılar, ünlü isimler ve daha birçok bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkan Ebru Akel ile Kadın İsterse programı sezonu bitirme kararı alarak izleyicilerine veda etti. 
Ebru Akel ile Kadın İsterse programında neler yaşandı?
Show TV ekranlarının sevilen programı Ebru Akel ile Kadın İsterse, bugün yayınlanan bölümünde muhteşem bir konu edindi. Kadın İsterse programında balkan kına gecesi konsepti işlendi. Balkanların gelinleri stüdyoya gelerek göz alıcı bir kına gecesi canlandırması yaptılar. Balkan gelinleri, saçı, makyajı, temennası, oyunu ve oyun havaları balkan tarzından yapıldı ve izleyicilere sunuldu. Balkan kına gecesi izleyiciden tam not aldı ve yoğun ilgi gördü. Televizyon dünyasının en çok izlenen kadın programı olan Ebru Akel ile Kadın İsterse bugün yayınlanan bölümü sonrasında sosyal medya hesaplarından yoğun yorum aldı. Balkan havalarını seslendiren sanatçılardan istek parçalar isteyenler ve bölümü çok beğenenler yorumlarını eksik etmediler.
Ebru Akel’in sunduğu program ne zaman yeni bölümleri ile başlayacak?
Ebru Akel ile Kadın İsterse programı bu sezonu noktaladı ve izleyicilerine veda etti. Ebru Akel ile Kadın İsterse programının yeni sezonu Eylül ayında başlayacak ve seyircilerinin karşısına geçmeye devam edecek. Ebru Akel, izleyicilerine veda etti ve ekipçe bir tatile ihtiyaçları olduğunu dile getirdiler. 

Editör: Wan Haber