574. Bölümü ile Cuma akşamı Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Arka Sokaklar dizisi Total kategorisinde harika bir reyting elde etmeyi başararak birincilik kürsüsüne oturdu. Dizinin 15 sezonunda dahi bunu başarıyor olması Tabii ki büyük bir başarı.

  • Zafer Ergin
  • Şevket Çoruh
  • Özgür Ozan
  • Ozan Çobanoğlu
  • Oya okar
  • Alp Korkmaz gibi ünlü oyuncu lazım başrollerinde bulunduğu dizinin 29 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümü de Heyecanlı bir şekilde geçecek.

Özellikle de Hüsnü Çoban’ın yaşayacağı Esra şoku herkesi oldukça şaşırtacak. Esra’yı takip eden Hüsnü yalan söylediğini ortaya çıkartırken Zeliş’in fragmanı yansıyan tepkisi ise oldukça dikkat çekici. bitti o iş Esra sezon finalini yaptı Arka Sokaklar 575. bölüm fragmanı ekranlara geldi peki dizide izleyicileri neler bekleyecek?

Rıza babanın ekibi Bahar’a eziyet ettikten sonra önü ölüme terk eden zaferi evinde saklayan amca lakaplı serveti gözaltına alacak, Servet her türlü kirli işe bulaşmış birisi olarak yeraltı dünyasından nüfuzlu birisidir. Ağzından laf alabilmek oldukça imkânsızdır. Sorgu esnasında bu tarafını Rıza baba ve Engin müdüre gösteriyor. Rıza Baba Servet'i suçlayacak delilerin olmaması nedeniyle Çıkmaz bir yoldadır. Onu bu yoldan çıkaracak kişi ise hastanede tedavi altındaki zaferdir.

 Servet de bu durumun farkındadır ve Zafer’in öldürülmesi emrini verir.

Hüsnü ile Esra tarafında da olaylar biraz daha karışık bir hale geliyor. Esra’dan şüphelenen Hüsnü onu takip etmeye başlar.

 Hüsnü kuaförde olduğunu söyleyen Esra’nın bir kafede oturduğunu görünce şüphelerin de haklı olduğunu düşünür.

Arka Sokaklar yeni bölümü ile Cuma 20:00’da Kanal D ekranlarında!

Editör: Wan Haber