Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçından puanlarla dönmeyi hedefliyor.
Yeşil-siyahlı ekip Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşma için bugün İzmir Adnan Menderes Hava Alanı'ndan saat 16.00'da hareket ederek, Ankara'da Cafe Crown Plaza Otel'de maç saatini bekleyecek.

MAÇIN HAKEMİ CÜNEYT ÇAKIR
26 Ocak Cumartesi saat 16.00'da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yapılacak karşılaşmayı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılığını ise Tarık Ongun ve Mustafa İspiroğlu yapacak.

MUSTAFA AŞAN KADRODA YOK
Yeşil-siyahlı ekipte geçen hafta Eskişehirspor maçında sakatlanan orta saha oyuncusu Mustafa Aşan'ın ayak bileğindeki ödem nedeniyle bu hafta Gençlerbirliği deplasmanında forma giyemeyecek ve sakatlığı devam eden Severin Bikoko'da takımdaki yerini alamayacak.
Öte yandan Akhisar Belediyespor'un renklerine bağladığı yunan golcü Gekas'ın lisansının yetişmediği için kadroda yer alamayacağı bildirildi.

AKHİSAR BELEDİYESPOR, GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDAN UMUTLU
Eskişehir karşısında çok iyi bir futbol sergilediklerini dile getiren Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Takımımız ikinci yarının ilk maçında Eskişehirspor karşısında çok iyi bir futbol sergiledi, ancak son vuruşlarda başarı sağlayamadık. İnşallah bu son vuruşlarda deplasmanda başarı sağlarız ve Gençlerbirliği deplasmanından 3 puan alırız" dedi.

MUHTEMEL İLK 11
Mustafa Aşan'ın sakatlığında kadroda revizyona gitmesi beklenen yeşil-siyahlı ekipte muhtemelen 11'in Oğuz, Serkan Yalçın, Sonko, Emrah, Çağdaş, Merter, Bilal, Kenan, Sertan Vardar, Bruno ve Kerem Bulut olması bekleniyor.
(BG-BH-S)

25.01.2013 11:45:49 TSI

Editör: Wan Haber