13 Mayıs 2021 bayram tatili nedeniyle birçok diziye geçici bir süre ara verildi. Bayramın gelmesiyle tatil olan diziler, sosyal medya hesaplarından açıklama yapmadıkları için izleyenler büyük üzüntü yaşadı. Diziyi bekleyenler ekranlarda yeni bölümleri göremeyince üzüntü içine girdiler. Birçok dizi sete ara verince gözler TV8 ekranlarına çevrildi. Cuma günleri yayınlanan reyting rekortmeni dizi Kırmızı Oda için sorular sorulmaya başlandı. 

Acun Medya’nın tatil konularından ne kadar hassas olduğunu bilen izleyenler, izleyicilere ve tüm çalışanlara tatil yaptığını düşündü. Acun Ilıcalı ve ekibi Survivor çalışmalarına devam ederken diğer dizilerin akıbeti de merak edilen konular arasında yer aldı. Her Cuma akşamı TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi için beklenen açıklama geldi.
Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümü var mı?
Bayram ile birlikte birçok dizi ve programın iptal olması merak uyandırdı. TV8 Kırmızı Oda dizisi için açıklama yaptı. Kırmızı Oda dizisi 14 Mayıs 2021 Cuma akşamı aynı saatinde yayında olacağını duyurdu. Kırmızı Oda izleyicileri bu haber karşısında büyük sevinç duydu. İptal olmayan dizilerin reyting sıralamalarında değişiklik olmayacağı bekleniyor. Karantina sürecinde evde olan izleyiciler dizinin yeni bölümleri için saat saymaya başladı. 
Kırmızı Oda dizisinin konusu nedir?
TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda, yaşanmış hikayeleri en güzel şekilde izleyicilerine sunmaktadır. Dizide 4 doktor hastaları ile olan görüşmelerinde gerçek hayatın ve yaşanmışlıkların insanları nasıl etkilediklerini çok doğru ve net bir şekilde aktarmaktadır. Her hastada farklı bir hikayenin işlendiği dizide büyük dersler çıkarılıyor. Çok büyük mesajlar veren dizi, herkes tarafından yoğun ilgi ile izleniyor. Kırmızı Oda dizisi yayınlandığı gün, Twitter adlı sosyal platformda trend oluyor ve hakkından çok kez söz ettirmeye devam ediyor. Kırmızı Oda dizisi yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. 

Editör: Wan Haber