Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nı (YTSO) ziyaret eden Rusya Federasyonu Astrakhan Bölgesi Endüstri, Ulaştırma ve Doğal kaynaklar Bakan Yardımcısı Konstantin Marısov, Türk yatırımcıları bölgeye davet etti.
Rusya Federasyonu içerisinde yer alan Astrakhan Yerleşim Bölgesi'nden gelen heyet 21-25 Ocak tarihleri arasında Yalova'da incelemelerde bulunacak. YTSO'yu ziyaret eden Astrakhan heyeti, YTSO Başkanı Celal Özel tarafından kabul edildi.Odada ki görüşmede bölgeyle ilgili bilgi veren Astrakhan Bölgesi Endüstri, Ulaştırma ve Doğal kaynaklar Bakan Yardımcısı Konstantin Marısov, Türk yatırımcıları bölgeye davet etti.
Astrakhan bölgesinin 1 milyon nüfusa sahip olduğunun altını çizen Marisov, "Astrakhan, denizcilik, eğitim ve kompozit sanayi alanlarında oldukça gelişmiş bir bölge. Bu anlamda Yalova'dan oluşturulacak bir heyeti bölgede misafir etmek ve karşılıklı yatırım imkanlarını masaya yatırmak istiyoruz" dedi.
YTSO Başkanı Celal Özel ise, "Yalova'daki yatırımcıların da yer alacağı bir heyetle Astrakhan'da incelemelerde bulunmak isteriz. Yatırım imkanlarının masaya yatırılması ve ticari iş birliğinin kurulması Yalova ve Astrakhan açısından çok faydalı olacaktır" diye konuştu.
(SÇ-MŞ)

23.01.2013 12:38:43 TSI

Editör: Wan Haber