TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberinde, AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, İl Genel Meclisi Üyesi Uğur Timur ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte Amasra'ya bağlı Çakraz tatil köyünü ziyaret etti.
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Çakraz Şeyhler Köyü muhtarı Cengiz Koçer'in babasının cenaze namazına katıldı. Köy muhtarına taziye de bulundu.
Milletvekili Tunç, taziye ziyaretinin ardından Çakraz'da kıraathaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Milletvekili Tunç, Ankara'ya en yakın plaj konumundaki Çakraz'ın önemli bir sorunu olan kanalizasyon çalışmalarının Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından sağladıklarını ve ödeneklerin yatırım programına alındığını söyledi. Tunç , "Proje çalışmaları 2012 yılı içerisinde tamamlandı. Yapım ihalesi de 10 Aralık tarihinde Bartın İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirildi. İhalenin kesinleşmesinin ardından inşaat çalışmalarına başlanılacaktır. Turizm açısından önemli olan Çakraz tatil köyünün önemli sorunu kanalizasyon sorunu da giderilmiş olacaktır" dedi.
(DK-SA)

11.02.2013 12:54:51 TSI

Editör: Wan Haber