Teknik Direktör Taner Taşkın idaresinde dün Antalya'da bir araya gelen Vanspor kafilesi, ikinci devre hazırlıklarına burada yapacağı kampla start verecek. Hazırlık maçlarının da oynanacağı kampta Vanspor, ikinci devreye hazır bir şekilde başlamak istiyor. Ligin ilk devresinde iyi bir performans sergileyen temsilcimiz, 17 lig maçından 9'unu kazanırken, 5'ini kaybetti. Sahadan 3 kez de beraberlikle ayrılan kırmızı siyahlılar, attığı 29 gole karşılık kalesinde 17 gol gördü.

 

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Dün saat 16.00'da toplanarak ikinci devre hazırlıklarına başlayacan Vanspor'da transfer çalışmaları da sürüyor. İki savunma oyuncusuyla büyük oranda anlaşıldığı öğrenilirken 4 veya 5 yeni transferin yapılması planlanıyor.


Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Yılport Samsunspor'dan Cenk Kaplan ve Nuri Terliksiz ile büyük oranda anlaştıklarını söylerken, bu iki defans oyuncusunun yanı sıra bir 10 numara ve bir de sağbek mevkisi için transfer yapacaklarını söyledi. Yenitürk, bir kaleci transferinin de olabileceğini ifade etti.


Transferler konusunda titiz hareket ettiklerini dile getiren ve nokta transferler yapmak istediklerini anlatan Yenitürk; “Takımımız Antalya'da kampa giriyor. Yeni transferlerimizi de Cuma gününe kadar tamamlamayı istiyoruz. Ve tam kadro bir şekilde kamp çalışmalarımızı gerçekleştirerek, futbolcularımızın kaynaşmasını arzuluyoruz. Cenk Kaplan ve Nuri Terliksiz ile büyük oranda anlaştık. İyi bir 10 numara ile iyi bir sağbek tarnsferleri için de görüşmelerimiz sürüyor. Bunlar da tamamlanınca açıklayacağız. Belki bir de kaleci transferi olabilir. Yani en fazla 5 transfer ile yolumuza devam edeceğiz. Bu takviylelerle inanıyoruz ki grubumuzun en iyi takımı haline geleceğiz.” diye konuştu.

 

İKİNCİ DEVRENİN İLK MAÇI BANDIRMASPOR İLE

Antalya'da hazırlıklara başlayan olan Van Spor FK, ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda güçlü rakibi Bandırmaspor ile karşılaşacak. Bandırmaspor ligin ilk devresini 34 puanla 2. sırada tamamladı. Prestij Gazetesi - Umut Tarhan

Editör: Wan Haber