WANHABER.COM - ÖZEL

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Riva'da bugün yaptığı toplantıda, Van Spor Futbol Kulübü ile Piserro Kahramanmaraşspor arasında oynanan müsabakanın ardından Vanspor FK Başkanı Servet Yenitürk tarafından saldırıya uğradığını iddia ederek TFF'ye şikayette bulunan Alpaslan Şen için karar verdi. Sonuna kadar hakem Şen'in arkasında olacaklarını belirten TFF yönetimi açıklama yaptı.

İşte TFF'nin o açıklaması:

Van Spor Futbol Kulübü ile Piserro Kahramanmaraşspor arasında oynanan müsabakanın ardından saldırıya uğrayan hakemlerimizden Alparslan Şen'in şikayeti doğrultusunda, açılacak kamu davasına TFF olarak müdahil olma talebinde bulunulması ve davanın sonuna kadar takipçisi olunması kararlaştırıldı.

HAKEM NELER YAPMIŞTI?
Vanspor – Kahramanmaraşspor maçını yöneten Trabzonlu hakem Alpaslan Şen, maçı katleden isim olmuştu. Vanspor’un her pozisyonuna düdük çalıp kart gösteren hakem Şen, açık açık Kahramanmaraş Spor’a destek verdi. Vanspor’da Serdar Cansu, Tunç Murat Behram, Barış Sağır, Salih Şenbaş ve Burçak Özkanca hakemin haksız kartlarına maruz kaldı. Maçın son dakikalarında rakibiyle girdiği pozisyonda darbe alan ve yaklaşık 11 dakika boyunca sahada yatan Vanspor’lu Batuhan Er'i görmezden gelerek maçı devam ettiren Şen, tribündeki binlerce futbolseverin tepkisini almıştı.

TFF ŞEN'İN SÖZLEŞMESİNİ FESHETSİN!
Vanspor – Kahramanmaraşspor maçını adil yönetemeyen Alpaslan Şen için TFF'ye çağrıda bulunan Vansporlu taraftarlar, üst klasman hakemi Suat Arslanboğa'nın sözleşmesini feshettiği gibi, Vanspor - Kahramanmaraşspor maçını katleden Alpaslan Şen'in de hakemlik sözleşmesinin feshedilmesini istedi.

Editör: Wan Haber