Show tv ekranlarında yayınlanacak olan Cam Tavanlar dizisinden takipçilerine büyük bir müjde geldi! Uzun bir süredir merakla beklenen Cam Tavanlar dizisinin yayın günü ve saati kısa bir süre önce belli oldu! Bu yaz sezonunun en iddialı dizileri arasında yerini alan Cam Tavanlar dizisinin yeni günü bakın ne oldu!

Kadrosunda oldukça iddialı oyuncuların yer aldığı Cam Tavanlar dizisinin yayın tarihi kısa bir süre önce açıklandı! Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtımı yayınlanan Cam Tavanlar dizisinin ilk bölümü ne zaman ekranlara gelecek sonunda açıklandı! Güzel oyuncu Bensu Soral ve ünlü aktör Kubilay Aka'nın başrolünü paylaştığı Cam Tavanlar dizisinin yayın gününe çok şaşıracaksınız!

Cam Tavanlar'ın yayın günü belli oldu!
Bir süredir büyük bir heyecanla beklenen Cam Tavanlar dizisinin ilk bölüm tarihi açıklandı! Heyecanla beklenen Cam Tavanlar dizisinin ilk bölümü 9 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV ekranlarında yayınlanacak. İlk bölümü büyük bir heyecanla beklenen dizi konusuyla da büyük bir ilgi görüyor!

Meriç Acemi kaleme alıyor!
Son zamanların en çok konuşulan dizileri arasında yer alan Cam Tavanlar'ın senaryosunu Meriç Acemi kaleme alıyor. OJO Pictures tarafından yapımcılığı yapılan dizinin yönetmen koltuğunda ise Fehmi Öztürk oturuyor. 

Cam Tavanlar dizisinde hangi oyuncular yer alıyor?
Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın başrolünü oynayacağı Cam Tavanlar dizisinde  Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ile Cevdet Arıcılar gibi isimler de yer alacak.

Editör: Wan Haber