Temizlik, güvenlik ve klinik destek personeli alımı için çekilişi yapılan İŞKUR ve Sağlık Bakanlığı sürekli işçi kura sonuçları internet üzerinden sorgulanabiliyor. Önceki gün bazı iller için açıklanan İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura sonuçları, bugün geri kalan iller için gerçekleşiyor. Toplam 14 bin asil adayın yanı sıra 14 bin de yedek adayın belirleneceği Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuçları ile yerleştirme işlemleri de resmen başlamış olacak. Peki, ihtiyaç duyulan onlarca hastanede istihdam edilecek olan personellerin belirlendiği İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura sonuçları nereden sorgulanıyor ve canlı yayın ile kura çekilişini izleme imkanı bulunuyor mu? İşte, merak edilen o soruların cevabı

SAĞLIK BAKANLIĞI VE İŞKUR SÜREKLİ İŞÇİ KURA SONUÇLARI SAYFASI

İŞKUR kura sonuçları sorgulama ekranı Sağlık Bakanlığı internet sitesi üzerinden erişime açıldı. Türkiye çapında 737 bin kişinin başvuruda bulunduğu süreçte İŞKUR kura sonuçları, TC Kimlik Numarası, Baba Adı ve Doğum Tarihi ile kolayca öğrenilebiliyor.

İŞKUR sürekli işçi kura sonuçları, önceki gün 26 il ve bakanlık merkez teşkilatı için gerçekleşti. Kura çekilişi, bugün de geriye kalan iller için devam ediyor. Kura sonuçları saat 20.00’da bakanlığın açıkladığı internet adresinden öğrenilebilecek. Çekiliş için canlı yayın bilgisi bulunmuyor.

İŞKUR KURA SONUÇLARI EKRANI İÇİN BU LİNKE TIKLAYINIZ

Önceki gün ve bugün hangi illerde kura çekilişi olduğunu öğrenmek için lütfen sonraki sayfaya geçiniz. HÜRRİYET

Editör: Wan Haber