Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti'ni (OGC) ziyaret etti. Başkan Kara, OGC'nin genel kurulu sonrası işlerinin yoğunluğu nedeniyle hayırlı olsun ziyaretine gelemediğini belirterek, ancak bugüne nasip olduğunu söyledi.
Gecikmeli ziyareti nedeniyle özür dileyen Başkan Kadir Kara, "Gökhan Erkmen beyi tekrar başkanlığa seçildiği için tebrik ediyorum. Ayrıca yeni yönetiminize de bundan sonraki çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum. Diğer yandan siz değerli basın mensuplarına da Osmaniye halkı adına teşekkür ediyorum. Çünkü sizler Osmaniye'deki haberleri Osmaniyelilere doğru olarak duyurmada ve ülke genelinde de duyurulmasında büyük bir özveri gösteriyorsunuz. Osmaniye Belediyesi olarak bugüne kadar Osmaniye'deki basın mensupları ile iyi bir uyum içerisinde, karşılıklı saygı ve sevgi ile çalıştığımızı düşünüyorum. Sizler de bizim gibi Osmaniye'ye güzel hizmetler vermeye gayret ediyorsunuz" dedi.
Önümüzdeki Nisan ayı ile birlikte görev süresinin beşinci yılına gireceklerini belirten Başkan Kara, "Bu aynı zamanda seçim sürecinin de başlaması demektir. Ben ve belediye çalışanlarımız, Osmaniyelilerin bize verdiği görev yetkisini en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Tabi bu arada sayın valimiz başta olmak üzere tüm kurumlara ve siyasetçilerimize de hizmetlerin yapılması hususunda bize verdikleri destek için teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Hem yerelde hem genelde Ankara bazında büyük destekleri oldu. Ben bütün hizmetlerin gerçeklemesinde destek olanlara ve bu hizmetlerin kamuoyuna duyurulmasında destek veren siz değerli basın mensuplarına bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Ziyaretinden dolayı Başkan Kadir Kara'ya teşekkür eden Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gökhan Erkmen de yeni yönetim ile ilgili bilgi verdikten sonra, "Biz basın mensupları olarak Osmaniye'ye yapılan hizmetlerin her zaman yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Amacımız yaşadığımız bu güzel şehrimizi daha da güzel hale getirmektir. Buna vesile olanlara da her zaman destek vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
(ACK-AKL-Y)

09.02.2013 15:04:19 TSI

Editör: Wan Haber