Aydın ve çevresindeki hastaları 2008 yılından bu yana hizmet veren Nysa Hastanesi hizmet ağını genişleterek hastanede yeni birimler oluşturdu. Hastane Genel Cerrahi bünyesinde açmış olduğu endoskopi ve kolonoskopi ünitesi ile tüm bay bayan hastalara hizmet vermeye başladı.
Teknolojinin son ürünleri ile donatılan hastanede artık kadın, çocuk ve doğum ile ilgili tedavi hizmetlerinin yanında çeşitli branşlarda da sağlık hizmeti verilmeye başlandı.
Aydın Nysa Hastanesi olarak kaliteli hizmet anlayışını ilke edindiklerini belirten Op. Dr. Alptekin Memiş, "Aydın Nysa Hastanesi, Genel Cerrahi bünyesinde açmış olduğu endoskopi ve kolonoskopi ünitesi ile tüm bay bayan hastalarımıza hizmet vermeye başlamıştır. Sindirim sistemi rahatsızlıklarının teşhis ve tedavisinde teknolojinin son imkanları kullanılarak geliştirilen endoskopi cihazı ile yemek borusu, mide ve oniki parmak bağırsağı, kalınbağırsak ve rektal hastalıklar kolayca tespit edilebilmekte ve tedaviye imkan sunulmaktadır" dedi.
Op. Dr. Alptekin Memiş direktörlüğünde açılan endoskopi ve kolonoskopi ünitesinin ilk etapta ayda 200'ün üzerinde hastaya hizmet vermesinin amaçlandığı, bu ünite ile sadece teşhis değil, cerrahi endoskopik işlemlerin de yapılacağı belirtildi.
(İK)

28.01.2013 13:53:41 TSI

Editör: Wan Haber