Çanakkale'de Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından dar gelirli vatandaşlar için yaptırılan 30 konutun tapuları törenle teslim edildi. Evlerine kavuşan vatandaşlar davul-zurna eşliğinde göbek atarken, AK Parti Çanakkale milletvekilleri ile CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı da vatandaşlarla birlikte oynadı.
Çanakkale'nin Atatürk Mahallesi'nde dar gelirli vatandaşlar için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2'şer katlı 30 adet konut yaptırıldı. Atatürk Mahallesi'nde çadır ve barakalarda yaşayan vatandaşlar için yaptırılan konutların tapuları düzenlenen törenle dağıtıldı. Törende konuşan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, "Bu bölgede daha önce 43 adet konut yaparak vatandaşlarımıza dağıtmıştık. Bugün de Çanakkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca yaptırılan 30 konutun dağıtımı yapılıyor" dedi.
AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş ise, son dağıtılan konutların ardından 8-10 ailenin daha konut ihtiyacı olduğunu gördüklerini belirterek, "Belediye Başkanımız burada yer olduğunu söyledi. Eğer arsa tahsisi yapılırsa, bu vatandaşlarımızın konutlarının yapımına da hemen başlayıp süratle tamamlayarak teslim ederiz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından evlerine kavuşan vatandaşlar, davul-zurna eşliğinde Roman havası oynayarak göbek attı. Vatandaşların coşkusuna AK Parti Çanakkale milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir ile Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da ortak olunca ortaya renkli görüntüler çıktı. Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Ülgür, vatandaşlarla karşılıklı göbek atarak tapu teslimini kutladı. Ardından hak sahibi vatandaşlara tapuları dağıtıldı.
(CA-GD-YS-CC-Y)

28.01.2013 16:19:02 TSI

Editör: Wan Haber