Özel Meltem Okulu tarafından tertip edilen geceye 500 kişi katıldı.
Kilis duaları, bedduaları, gelenek ve görenekleri ile Kilis yemeklerinin tanıtıldığı gecede kaynana-gelin atışması, güveyi tıraşı, gelin kınası gösterileri "yoh yoh" ve zılgıtlarla süslendi. M. Yaşar Uzel'in "Elleem sen Kilisli değilsin" şiirini okuyan 5. ve 6. sınıf öğrencileri ayakta alkışlandı. Gecede velilerden Hakan İbanoğlu ve ekibi, Kilis türküleriyle izleyenleri coşturdu. Gecenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Necla Balcı, "Kilis Özel Meltem Okulu kısa sürede büyüyerek büyük başarılara imza atmıştır. Kilis'i Meltem Okulu'na kavuşturan okul kurucularının özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Tüm öğrenci velilerine yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Okul kurucusu Alaiddin Özkar ise, "Hedefimiz bin kişilik daha modern bir okul yapmaktır. Kilis her şeyin en güzeline layıktır. Meltem Okulu dünya döndükçe en büyük hizmeti vermeye devam edecektir" diye konuştu.
Gecenin sonunda Okul Aile Birliği Başkanı Zehra ve Abdullah Elmacı tarafından hazırlanan aşureler misafirlere ikram edildi.
(MAD-MAD-Y)

19.12.2012 13:31:42 TSI

Editör: Wan Haber