AK Parti Elbistan İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ve Elbistan Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin anlatıldığı toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, il düzeyinde alınması gereken hizmetler neyse hepsini Elbistan'a kazandıracaklarını söyledi.
AK Parti Elbistan İlçe Teşkilat binasında yapılan toplantıya; Kadın Kolları Başkanı Elife Aynur Soydan, Gençlik Kolları Başkanı Ertuğrul Sönmez, Elbistan Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Özcan ve Hacı Götürler, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Göçer, Ali Demir, Sırrı Demir ve Hüseyin Tanrıverdi ile belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.
Toplantının açılışında bir konuşma yapan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Elbistan'ın aldığı bazı hizmetleri sıraladı.
Kısaca, şuan okullarla ilgili yaptıkları taleplerden 3'ünün yatırıma alındığını belirterek, şunları söyledi:
"Buna ek olarak Karaelbistan'da 4 derslikli bir ek bina yapımı da yatırıma alındı. Bunların dışında Elbistan'a bir gençlik merkezi kurulması yönünde bir çalışma vardı. Mahir Ünal'ın girişimleriyle spor bakanımız tarafından yapılması planlanan bir gençlik merkezi vardı. Bununla ilgili bir yer çalışması vardı. Yatırım bütçesine normalde geçen yıl için aldırılmıştı. 2012'de plan program yapıldıktan sonra Mahir Beyin gayretleriyle, spor bakanımızla yaptığı görüşmeler neticesinde alınan bir yatırımdı. Bununla ilgili de yer arayışımız vardı. Elbistan ilçe spor müdürümüz çalışma yapıyordu, kaymakamımız çalışma yapıyordu, bizler teşkilat mensuplarımızla birlikte, il genel meclis üyelerimizle, belediye başkanlarımızla birlikte çalışma yapıyorduk. Bununla ilgili şuan ki kapalı spor salonunun olduğu yerde Elbistanspor'un maçlarını yaptığı bir saha var, spor salonunun yan tarafında bir yer var. Yine ilçe spor müdürlüğüne ait olan arazisi 14 dönümlük bir yer daha varmış yan tarafta. Burasının gençlik merkezi yapılması için teklif olarak sunduk. Bölge Milletvekilimiz Mahir Ünal'a da bu konuda bilgi verdik. İnşallah orası gençlik ve sporla ilgili bir kompleks haline dönüştürülmesi için teklifimiz yapıldı. İnşallah onun da ihalesi kısa bir sürede çıkıp 2013 yılı içerisinde Elbistan'ımıza güzel bir gençlik merkezi de kazandırılacaktır. İl düzeyinde alınması gereken hizmetler neyse hepsini Elbistan'a kazandıracağız."
(OZR-Y)

24.01.2013 14:30:06 TSI

Editör: Wan Haber