Belediye-İş Sendikası İzmir Çevre Belediyeler Şube Başkanı Salih Er, Selçuk Belediyesi bünyesinde çalışan işçilerin sendikal haklarını kapsayan toplu iş sözleşmesinin taslağını Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür'e takdim etti.
Toplu iş sözleşmesini imzalamadan önce bir araya gelen Başkan Ülgür ve Salih Er, sözleşme ile ilgili taslakları inceleyeceklerini ve konu ile ilgili ortak bir karar alacaklarını belirtti. Önümüzdeki günlerde işyeri temsilcileri ile bir araya geleceklerini ve personelin çalışma haklarını gözeten toplu iş sözleşmesini imzalayacaklarını dile getiren Başkan Ülgür; "Tüm işçilerimiz için hayırlısı olsun" dedi.
Şube Başkanı Er ise, "Belediyeİş Sendikası ile Selçuk Belediye Başkanlığı arasında 2013 ve 2014 yıllarını kapsayan toplu iş sözleşme taslağını Belediye Başkanlığına takdim ettik. En kısa zamanda taraflar olarak bir araya gelip Selçuk Belediyesi bünyesinde çalışan işçilerin ücret artışlarını mutabakat içinde anlaşarak sağlayacağız. Tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.
(NÖS-ERG-Y)

28.01.2013 14:11:34 TSI

Editör: Wan Haber