Büyük Bayanlar Güreş A Milli Takım Teknik Direktörü Yılmaz Arslan, Milli Takım kamp çalışmaları öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin'i makamında ziyaret etti.
Milli Takım kamp çalışmaları öncesi görüş ve önerilerini almak için İl Müdürü Şahin'e ziyarette bulunan Teknik Direktörü Yılmaz Arslan, kamp çalışmaları hakkında da bilgiler aktararak, 2016-2020 olimpiyatlarında büyük başarılar elde etmeyi hedeflerini dile getirdi. İl Müdürü Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kamp çalışmalarında kendisine ve sporculara başarı dileklerinde bulundu. Hedeflerini yüksek tutmalarını, kamp çalışmalarının verimli geçmesini dileyen Şahin, 'Sporcularımızın, ata sporumuz olan güreşte gereken başarıyı yakalamak için, tüm gücüyle çalışmalarını sürdüreceğinden şüphemiz yok. Sporcularımızın, kendilerinin ve sizlerin emeklerini boşa çıkarmayıp, 2016-2020 olimpiyatlarında büyük başarılar elde edeceklerine inanıyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum' dedi,
Ayrıca Şahin, A Milli Takım düzeyinde bir teknik direktörün Bursa'ya gönderilmesinin önemine değinerek, Yılmaz Aslan'ı tebrik etti. Yılmaz Arslan, İl Müdürü Şahin'e Milli Takım forması hediye etti.
(YS)

18.01.2013 11:42:11 TSI

Editör: Wan Haber