Liberta, başlıca amacı suyu arıtma olan ve ayrıca atık suların geri dönüşüme katılıp tekrar kullanılmasını hedefleyen bir firmadır. Su filtrasyonu, endüstriyel su arıtma, atık suların arıtılması ve diğer pek çok alanda mühendislik çözümleri sunmaktadır. Gerekli olan ölçümleri ve analizleri yaptıktan sonra mevcut durumu değerlendirir. Ne gerekiyorsa onun bilgisini vermekte ve doğru ürünler ile tesisin verimliliğini arttırmak için profesyonel çözümler sunar. Yaptığı çalışmalar ile enerji maliyetlerinde de elde edilebilecek en fazla faydayı hedefler.

Liberta Kimya, müşteri odaklı çalışan ve teknolojiye önem veren, ortaya çıkarmış olduğu işlerde kalitenin ön planda olmasını amaçlayan, yeniliği ve yeni fikirleri benimseyen bir firmadır. Sürdürülebilir bir dünya isteyen ve yeni fikirlere açık olan bir firmadır.

Atık Su Arıtmanın Faydaları Nelerdir?

Arıtılmış olan suyun kullanılması, insan sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır. Buna bağlı olarak kullanılan atık suların arıtma işlemi oldukça önemlidir. Her geçen gün daha fazla kimyasal madde ile arıtma yapılmaktadır. Atık sularda birikmiş olan bakteri ve benzeri kalıntıların hepsinin temizlenmesi için kimyasal özel teknikler kullanılır. Bu sayede insanların sağlığı tehlikeye atılmaz. Özel olarak geliştirilen atık su arıtma kimyasalları dikkatli bir şekilde kullanılmalıdır. Mutlaka önce deneme yapılmalıdır, sonrasında kesin bir şekilde arıtma işlemine geçilmelidir.

Suyun faydası tüm dünya açısından paha biçilemez ölçüde büyüktür. Bu sebepten dolayı israfı önleyen arıtmanın önemli bir çalışma olup dünyaya katkısı da oldukça büyüktür. Liberta Kimya, bu geri dönüşümü destekler ve atık su arıtma cihazları hakkında hizmetler verir.

Endüstriyel Şartlandırma Nedir ve Ne İşe Yarar?
Düzenli aralıklar ile uygulanmakta olan endüstriyel su şartlandırma kimyasalları, suda meydana gelme ihtimali olan pas, kireç ve korozyonların önüne geçilmesinde fayda sağlar. Kimyasal sektörler herhangi bir arıtma işlemini yapmadan suyu kullanmaktadır. Bu suların içerisinde çamur ve kireçlerin oranı oldukça fazla olduğu için kullanımı kimyasal, fiziksel ve tarımsal alanlarda verimsiz bir sonuç elde edilmesine yol açar. Sağlığa da oldukça zararlıdır. İnsan sağlığının tehlikeye atılmaması ve temiz içerikler kullanılabilmesi için şartlandırılmış endüstriyel büyük önem taşır.*

*Tanıtım makalesidir.

Editör: Wan Haber