Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında kafeler, restoranlar Mart 2020 tarihi itibariyle geçici süreliğine kapatılmıştır. Normalleşme takviminin gerçekleştirilmesi ile birlikte kafe ve restoranların açılış tarihleri belirlenmişti. Starbucks şubeleri de bu kapsamda açılış hazırlıklarına başlamıştır. Peki  Starbucks şubeleri ne zaman açılacak? 


Starbucks Şubeleri Ne Zaman Açılacak?
Starbucks şubeleri açılış tarihleri de belli oldu. Türkiye’nin koranovirüsü ile mücadele kapsamında başarılı olmasının hemen sonrasında kafelerin ve restoranların açılış tarihleri de netleşti.
Kafeler Ve Restoranlar Ne Zaman Açılacak
Kahvehaneler postaneler kafeler 1 Haziran tarihinden itibaren saat 22 ye kadar faaliyet gösterebilecek. 
Starbucks Mağazalarını Açacak
Starbucks yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan bütün mağazalarını sil baştan açmaya hazırlanıyor. Bu firma, ABD’nin ardından İngiltere genelindeki mağazalarının hemen hemen yüzde 15’ini yeniden açılacağını duyurdu. Fakat bu bağlamda yalnızca take-away yani (gel al) ve aracı servis hizmetlerinin yapılacağı müşterilerin mağazada oturmasına izin verilmemesi şeklinde aşamalı olarak yavaş yavaş açılma sürecini geçeceği belirtildi.
Ayrıca Türkiye genelindeki bütün Starbucks şubelerinin açılması amacıyla çeşitli hazırlıkların yerine getirildiği ve birkaç deponun bu kapsamda faaliyete geçeceği de belirtildi. Starbucks, karantina uygulamalarının başladığı mart ayından itibaren Türkiye'deki bütün mağazalarını kapatmıştı. Konu ile ilgili açıklama yapan şirket yetkilisi, kapalı kapılar ardından hergün koronavirüse karşı standartlarının iyileştirilmesi amacıyla faaliyetler gösterildiğini belirterek, özellikle de Türkiye’de de bulunan şubelerinin aşamalı bir şekilde sosyal mesafe kurallarına uyulacak şekilde müşteri kabul edilebileceğini söyledi.
Özellikle de genç bireyler arasında sıklıkla kullanılan ve ziyaret edilen kafe olan starbuck, lüks ve rahat ortam sunması ile bütün ilgiyi üzerine çekmeyi başarmaktadır.
 

Editör: Wan Haber