Fenerbahçe'de başkanlık adaylığı sürecinde yaşanan gelişmeler merakla bekleniyordu. Sadettin Saran'ın adaylıktan çekilmesi sonrasında gözler eski başkan Aziz Yıldırım'a çevrildi. Peki, Aziz Yıldırım hangi kanalda? Aziz Yıldırım'ın konuşması 13 Mayıs'ta canlı olarak izlenebilecek mi?

Aziz Yıldırım'ın Kanalı Belli Oldu!

Eski başkan Aziz Yıldırım, başkanlık adaylığı için adım attı. Fenerbahçe Kongre ve Divan üyeleri, Yıldırım'ın adaylığı için noter imzalı beyanname toplamaya başladı. Aziz Yıldırım, bu akşam saat 21.00'de TRT Spor'da yapacağı açıklamalarla gündemi belirleyecek.

Ali Koç'un Kararı ve Tribünlerin Tepkisi

Daha önce aday olup olmayacağı konusunda tereddüt yaşayan Ali Koç, Sadettin Saran'ın çekilme kararının ardından tekrar adaylık için harekete geçti. Fenerbahçe tribünleri, Kayserispor maçında yönetim ve Ali Koç'a istifa çağrısında bulundu. Aynı zamanda eski başkanlarından Aziz Yıldırım'a da destek veren taraftarlar, Kadıköy'de seslerini yükseltti.

Fenerbahçe camiasının merakla beklediği Aziz Yıldırım'ın açıklamalarını izlemek için TRT Spor'u takip edebilirsiniz. Heyecan dolu gelişmeler için gözler bu akşam saat 21.00'de Aziz Yıldırım'ın sözlerinde olacak!

Editör: WanHaber