Kartepe'de, üniversitede okuyan din görevlisi çocuklarına destek olmak amacıyla Kartepe Din Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nce sağlanan bursların dağıtımına devam ediliyor. Bu yıl 28 öğrencinin faydalandığı burs zarfları hafta sonu Kartepe Simit Sarayı'nda düzenlenen kahvaltılı toplantıda dağıtıldı.
Muammer Çiçek'in başkanlığını yaptığı Kartepe Din Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 80 üyesinin destekleri ile burs hesabında toplanan paraları üniversitelerde okuyan 28 din görevlisi çocuğa dağıtıyor. Burs zarflarının dağıtımı için hafta sonu Kartepe Simit Sarayı'nda düzenlenen programda Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kartepe İlçe Müftüsü İsmail Gülşen, dernek üyeleri ve burs alan öğrenciler hazır bulundu.
Kartepe Din Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek yöneticileri adına başkan Muammer Çiçek, amaçlarının Kartepe'de üniversitede okuyan din görevlisi çocuklarına destek olmak olduğunu belirterek, "Yıl içinde toplanan burs hesabındaki paralar yılın iki döneminde 28 üniversiteli gençlerimize dağıtılmaktadır. Burs hesabından faydalanan öğrencilerle tanışma, onların da birbirleriyle kaynaşması için bugün bir araya geldik. Din görevlisi çocuklarına destek amacıyla açılan burs hesabına katkı veren tüm Kartepeli din görevlilerine teşekkür ederim" dedi.
Burs zarflarını protokolün elinden alan üniversiteli öğrenciler de kendilerine verilen bu anlamlı destek için din görevlilerine teşekkür ederken, öğrenimlerini başarılı bir şekilde tamamlamak için çok çalışacaklarının sözünü verdiler.
(UU)

02.02.2013 18:22:32 TSI

Editör: Wan Haber