Çerkezköy Spor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, 10 günlük Antalya kampının ardından düzenlediği basın toplantısında takımın son durumu ve transferdeki gelişmeler hakkında bilgi verdi.
Önceki gün kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında Genel Menajer ve Kulüp Müdürü Ergun Uncuoğullarından ile iş adamı Murat Narçın da hazır bulundu. Ligin ilk devresini kötü tamamladıklarını belirten Başkan Korkmaz, "Sezon başından beri yaşanan olumsuzluklar, kadrodaki sakat oyuncuların çokluğu ve şahsım olarak yaşadığım sıkıntılar üst üste geldi. Bu sebeplerden dolayı da devre arasına umduğumuz yerde giremedik" dedi.
10 günlük Antalya kampını değerlendirerek sözlerini sürdüren Ahmet Korkmaz, "Devre arası kampını daha iyi bir ortamda geçirmek ve daha iyi çalışmak için 10 günlük Antalya kampına gittik. Kampın takım açısından güzel geçtiğini ve takıma yeni katılan oyuncuların adaptasyon dönemini çabuk atlattıklarını düşünüyorum. 10 günde toplam 3 maç yaparak hazırlıklarımızı tamamladık. İlk maçımızda Sivas 4 Eylül takımı ile karşılaştık ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldık. İkinci maçımızı Eskişehir Sağlıkspor'la yaptık. Bu maçtan 4-0 galip ayrıldık. Gollerimizin ikisini yeni gelen forvet oyuncuları Zülküf ve Ali atarken, diğer ikisini de Fırat ve Gökhan attı. Son maçımızda ise 6.Grup lideri Diyarbakır Ergani ile karşılaştık. Bu maçta da, artık karar aşamasında olan oyuncular oynadı. Bu maçtan 3-0 mağlup ayrıldık. Vefa takımıyla da bir maç yapacaktık ama olumsuz hava koşullarından dolayı bu maçı yapamadan kampımızı tamamladık. Hazırlık maçlarını ölçü almıyoruz çünkü bu maçta takıma yeni katılanlar ve ligde fazla forma şansı bulamayan isimlere şans verdik." diye konuştu.
Antalya kampının ardından dün itibariyle Kırklareli Sanayi maçı hazırlıklarına başladıklarını kaydeden Başkan Korkmaz, "Kampa gitmemizde bize destek olan Belediye Başkanı Ali Ertem'e, kamp boyunca bizimle olan Hüseyin Boz'a, Hayrettin Çetinkaya'ya ve bizi ziyarete gelen Murat Narçın'a takımım ve Çerkezköy adına teşekkür ediyoruz. Bilindiği gibi takımımızdan Okan Çebi, Emrah Pazar ve Gökhan Şensoy ile yollarımızı ayırmıştık. Ayrıca Yağız da geçirdiği ağır ameliyat sonucu sezonu kapattı. Eksik bölgeler için teknik ekibimiz ve yönetim olarak ince eleyip sık dokuyarak nokta transferleri gerçekleştirdik. Özellikle gol yollarında sıkıntı yaşadığımız için Adapazarı'ndan da tanıdığımız, son olarak Bafraspor'da oynayan Zülküf Ertem ve Ali Kayhan ile anlaşmaya vardık. Santrafor dışında Zonguldak'tan orta saha oyuncusu Samet Sert'i kadromuza kattık. Mecidiyeköyspor'dan da sol bek Semih Demir aramıza katıldı. Diğer transferimiz ise, daha önce birçok profesyonel takımda oynamış, Zülküf'ün takım arkadaşı ön libero pozisyonunda oynayan Salih Kaya'yı transfer ettik" bilgisini verdi.
İki transferin takıma gönül vermiş Murat Narçın ile Hüseyin Boz tarafından gerçekleştirildiğini kaydeden Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, "Murat Narçın yönetici olmamasına rağmen bizlere maddi manevi destek veriyor. Yeri geliyor, tesislerde futbolcularla ilgileniyor. Her maçımızda yanımızda oluyor. Salih Kaya transferini üstendiği için kendisine yürekten teşekkür ediyoruz. Ayrıca Ali Kayhan transferinin masraflarını karşılayarak bize büyük maddi ve manevi destek olan Hüseyin Boz'a da ayrıca teşekkür ediyorum. İlçemizde bulunan bürokratların, siyasilerin, sanayicilerin ve esnafların bizlere destek vermelerini canı gönülden istiyoruz" şeklinde konuştu.
İkinci yarıda zorlu bir maç periyodunun kendilerini beklediğini ifade eden Korkmaz şöyle devam etti; Tekirdağspor ile aramızda bulunan 12 puanlık farkı kapatacağımıza inanıyoruz. İkinci yarıda seyircilerimize üst düzeyde mücadele eden, inanmış bir takım izleteceğiz. Yeni transferlerle birlikte gücümüze güç kattık. Daha önce de iyi futbol izlettik ancak gol yollarında sıkıntı yaşamıştık. Takviyelerle birlikte ikinci yarıda birbirinden güzel golleri taraftarlarımıza izlettireceğiz. Sürekli sıkıntı olarak nitelendirdiğimiz tesis konusunda da hala kanayan yaramız devam ediyor. Sahamızda idman yaptığımız zaman zeminin ne hale geldiğini herkes biliyor. Belediye Başkanımız Ali Ertem 2013 projelerine stadı da ekledi. Umuyoruz ki 2013 sonunda, Kapalı Spor Salonu'nun arka tarafındaki alana stadımız yapılacak. Belediye Başkanımız Ali Ertem'e bu konu için de teşekkür ediyoruz. Bu sayede idmanlarımızı yeni stadımızda yapmış olacağız."
Ahmet Korkmaz'ın ardında konuşan Murat Kuyumculuğun sahibi Murat Narçın, "Ahmet Kormaz kulüp için büyük gayret ve fedakarlıklar sergiledi. Bir şekilde bizim de burada olmamız gerek. Manevi desteğe de ihtiyacı var. Futbolculara sonuna kadar inanıyorum. Tek tek bakıldığında hepsi üst liglerde oynayacak futbolcular. Takımda eksiklikler de giderildi. Bu takım Tekirdağ'ı rahat yendi ve Edirne'de uzatmalarda yediği gollerle yıkıldı. Artık içeride maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Dışarıda oynayacağımız maçların çoğunu da kazanma şansımız yüksek. Tekirdağspor'un üzerine çıkacağımıza inanıyorum. Çerkezköyspor önümüzdeki yıl kadrosunu korursa, şampiyonluğun en büyük adayıdır. Çerkezköyspor oyuncularının çoğuna üst liglerden birçok transfer teklifi geldi. Bu da takımın kalitesini göstermesi bakımından önemlidir.'' Dedi.

23.01.2013 09:55:05 TSI

Editör: Wan Haber