Aydınspor 1923'ü destekleyen taraftar grubu Asi Kankalar, Aydınspor 1923-Dardanelspor maçı öncesi Çanakkale'den Dardanelspor'u desteklemek için Aydın'a gelen Dardanelsporlu taraftarları ağırladı.
Sabah erken saatlerde Dardanelspor'u desteklemek için İzmir-Aydın otobanı çıkışında Dardanelsporlu taraftarları karşılayan Asi Kankalar taraftar grubu üyeleri, kırmızı-beyazlı ekibin taraftarlarını Kızılcaköy'deki bir tesiste ağırladı. Dardanelsporlu taraftarlara kahvaltı veren Asi Kankalar tribün lideri Nahit Kalak,sezonun ilk yarısındaki Dardanelspor deplasmanında son derece iyi ağırlandıklarını belirtti. Kalak şunları söyledi: "Biz de iyi ağırlanmamızın karşılığını Aydın'da vermek istedik. Çanakkaleli arkadaşlar davetimize icabet ederek Aydın'a geldi. Şampiyonluk yolunda her iki takımında büyük iddiası var. Bizim gönlümüz tabi ki Aydınspor'da. Dardanelspor'a da başarılar diliyorum"
Dardanelspor'un 17 Gençlik isimli taraftar grubunun lideri Asım Alaca'da Asi Kankalar'a düzenledikleri bu etkinlik için teşekkür etti.
Her iki ekibin taraftarları maç boyunca kötü tezahurat yapmazken, maç sonunda birbirlerini alkışladılar.
(GY-MB-İK)

04.02.2013 09:19:31 TSI

Editör: Wan Haber