Bahar aylarının gelmesi ve havların ısınması, boğazda yat gezilerine ilginin artmasına olanak sağlamıştır. Her bütçeye uygun olarak düzenlenen yat gezileri sayesinde muhteşem deniz manzarasıyla, İstanbul'un eşsiz güzelliklerini farklı bir açıdan izleme imkanınız olacaktır. Ayrıca size ve misafirlerinize ev sahipliği yapacak olan yatlarımız ve teknelerimiz sizler için özel olarak dizayn edilmiştir. Her türlü ihtiyacınız için tüm ekibimizle var gücümüzle çalışmaktayız. Teknelerimiz, organizasyonlara katılacak olan kişi sayısına göre farklılık göstermektedir. Ayrıca fiyat konusu da belirli etmenlere bağlıdır. Hafta içi ya da hafta sonu düzenlenebilecek olan organizasyonlar seçeneğiniz gün kriterine göre fiyatlarda farklılık gösterecektir.

İstanbul'un muhteşem yapılarını denizden izleme şansı bulabileceğiniz boğazda yat gezileri, gerek İstanbul'da yaşayan kişiler için gerek de İstanbul'a misafir olarak gelen vatandaşların ilgi odağı olmaktadır. Turlarımızda yemek seçimi de sizin istekleriniz doğrultusunda düzenlenebilir. İstediğiniz damak tadına uygun olarak düzenlenen menüler fiyatlandırmada farklılık gösterebilir. Yiyecek ve içecek seçimi, isteğiniz doğrultusunda planlanır ve özel tabaklarda sunulur. 

Özel günlerinizde tercih edebileceğiniz yat turları, unutulmaz anıların hafızalarınızda yer edinmesine olanak sağlar. Ayrıca fotoğraf ve video çekimi gibi ekstralar istediğiniz takdirde, sizler için bu tür planlamaları yapabiliriz. Canlı müzik, oryantal gibi seçeneklerimiz ile turları daha eğlenceli hale getirebiliriz. Fiyatlandırmalar ve ekstralar hakkında bilgi almak için irtibat numaralarımızla iletişime geçerek daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bizleri aramadan önce www.bogazturu.com sitesini incelerseniz gerekli ön bilgiyi alacağınızı bilmelisiniz.

Editör: Wan Haber