Bayraklı Belediyesi Tiyatro Şöleni, "Yağmur Ormanları" adlı çocuk oyunu ile sona erdi. Final gösterisine katılan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, minik öğrencilere çam fidanı ve balon dağıttı.
Bayraklı Belediyesi tarafından ekim ayında başlayan tiyatro şöleni final gösterisi ile kapanış yaptı. Etkinliğe, Belediye Başkanı Karabağ da katıldı. 3 ayda 4 çocuk oyunu ile yaklaşık bin 500 öğrenciye ulaşan gösteriler minikler tarafından büyük beğeni kazandı. 9 Ekim'de Bayraklı İsmet İnönü Kültür Merkezi'ndeki "Sihirli Giysi" adlı çocuk tiyatrosu ile başlayan şölen, İhsan Alyanak Kültür Merkezi'nde sahnelenen "Küçük Deniz Kaplumbağası", "Renkler Dünyası" ve "Yağmur Ormanları" oyunlarıyla devam etti. Minik öğrencilerin meraklı bakışları ve alkışları arasında gerçekleşen etkinlikler ilgiyle izlendi. Çocuklara hayvan, doğa ve insan sevgilerini aşılamayı amaçlayan gösteriler kapsamındaki final oyununda ise miniklere balon ve çam fidanı dağıtan Başkan Karabağ, kültürel ve sanatsal etkinliklerin toplumun her kesimine yönelik olarak süreceğini söyledi.

"GELECEĞİN FİDANLARISINIZ"
Final gösterinde öğrencilere fidan dağıtarak, onlara iyi bakmaları temennisinde bulunan Başkan Hasan Karabağ, " Ben ilkokul, ortaokul ve liseyi Bayraklı'da okudum. Belediye Başkanı oldum. Bayraklı'da okumayı küçümsemeyin. İsterseniz her şey olursunuz. İsterseniz Belediye Başkanı da olursunuz, Başbakan da, Cumhurbaşkanı da. Sizler geleceğin fidanlarısınız. Bu nedenle sizler bizim için önemlisiniz. Sizlere yapılacak hizmet her şeyin üstündedir" dedi.
(EA-ERG-Y)

29.12.2012 11:18:38 TSI

Editör: Wan Haber