Milli Eğitim Bakanlığı Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hayata geçirilen, Bayburt Belediyesi'nin de gönüllü olarak proje içerisinde yer aldığı ve okulların toplum hizmetine açılmasını hedefleyen Okullar Hayat Olsun proje toplantısı belediyemiz meclis salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya Belediye Başkanımız Hacı Ali Polat, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Altan Kalkın ve proje koordinatörleri katıldı.
Toplantıda proje çerçevesinde, Ankara, Artvin, Bursa, Erzincan ve Konya'da yapılan çalışmaların örneklerinden oluşan bir sunum yapıldı ve bu kapsamda Bayburt'ta hayata geçirilecek uygulamaların yol haritası çizildi.
Milli Eğitim Bakanlığı ,Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hayat geçirilen, Bayburt Belediyesi'nin de gönüllü olarak yer aldığı projeyle, okulların spor sahası, bilgisayar odaları gibi imkanlarından, eğitim saatleri dışında kamunun etkin bir şekilde yararlandırılması hedefleniyor.
(YY-AT-Y)

31.12.2012 14:31:20 TSI

Editör: Wan Haber