Yalova'nın Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, "Çiftlikköy'de 2012 yılında dolu dolu bir çalışma yılı geçirdik. Diğer belediyelere göre bir adım öndeyiz" dedi.
Yıl için yapılacak projeler arasında en önemlisinin engellilere yönelik çalışma olduğunu söyleyen Başkan Dağ, "2013 yılının en önemli projesi özürlülerimiz için olacak. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın da desteği ile engellilerimiz ilçe sokaklarında rahat bir şekilde yürüyebilecek. Hayata geçirebilirsek bu en önemli projemiz olacak. Sahilde günü birlik tesisleri hayata geçireceğiz. Herkes ilçemizde rahatça çocuğunu alıp gezebilecek. Bizim için 2013 yılı çevre yılı olacak. Çevreye büyük önem vereceğiz. Ağaçlandırma ve yeşillendirme projeleri ile ilçemiz adeta bir botanik bahçesine dönecek" diye konuştu.
AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi'nin, ilçeye ikinci bir bankanın açılacağını duyurması sebebiyle kendisine yönelttiği eleştirileri de değerlendiren Dağ, "Ben Çelebi'nin açıklamalarını hiç dikkate almıyorum, ama basın yazınca ben de okuyorum. Bir açıklama yaparken önce araştırsın, atmasın. Elbette bir belediye başkanı ilçesinde yapılmak istenen bir hizmeti kamuoyuna deklare eder. Diğer ilçelerde devletin yapması gereken bir okulu veya başka bir projeyi belediye başkanının açıklamasını çıkıp neden eleştirmiyor? Daha düne kadar kendi teşkilatı en başarılı belediye Çiftlikköy Belediyesi dedi. Şimdi Çelebi'ye ne oldu? Metin Dağ'ı kullanarak medyatik olmak istiyor. Aynaya geçsin ve fotoğrafına baksın. Beni kullanmasın" diyerek tepki gösterdi.
(EB-MŞ)

16.01.2013 16:12:02 TSI

Editör: Wan Haber