Başiskele Belediyesi'nin Şubat ayı olağan meclis toplantısı Hüseyin Ayaz başkanlığında gerçekleştirildi. 5 gündem maddesi, 3 komisyon raporu ve 1 ek gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısı meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi.
Başiskele Belediyesi Şubat Ayı meclis toplantısını belediye meclis salonunda gerçekleştirdi. Toplantının devamında, Plan Bütçe Komisyonu'na havale edilen konular görüşüldü. Başkan ve Meclis Üyeleri kararları oy birliği ile kabul etti.
Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan ve Emlak İstimlak Müdürlüğüne devredilen 6 parkta bulunan kafeterya, çay bahçelerinin ve tesislerin ihale edileceği ile ilgili teklif yazısı oy birliği ile kabul edildi.
Yapı Kontrol Müdürlüğü'nün 31.01.2013 tarih ve 83 sayılı görev yetki çalışma yönetmeliği ile ilgili teklif yazısı ve İmar Şehircilik Müdürlüğü'nün 31.01.2013 tarih ve 318 sayılı görev yetki çalışma yönetmeliği ile ilgili teklif yazısı üzerinde duran Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Yapı Kontrol Müdürlüğü'nde 10 kişilik uzman ekibin oluşturulduğunu belirtti.
İlçedeki yoğun yapılaşma ve bu yapıların kontrol edilmesiyle ilgili saha ekiplerinin oluşturulduğu, 2 ekibin zabıtalarla birlikte yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz siteler hariç günde 7 kişi kış ayına rağmen müstakil inşaat müracaatında bulunuyor. Bu yapıların kontrolünde görev yapacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Hayırlı olsun dedi. Konuyla ilgili teklif yazısı plan bütçe komisyonuna havale edildi.
Toplantı İmar komisyonuna havale edilen konuların görüşülmesinin ardından dilek ve temennilerle sona erdi.
(MA-MA)

06.02.2013 17:34:58 TSI

Editör: Wan Haber