Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hatip Şeran ile birlikte Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş'ı ziyaret etti.
Ziyarette, Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.
Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne yaptıkları gezi nedeniyle Adıyaman'a da geldiklerini ve Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş'a nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirten Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, "Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş'ın Adıyaman'da yaptıkları başarılı çalışmaları memnuniyetle takip etmekteyiz. Sayın Valimizin genç ve dinamik yapısı ile Adıyaman'a büyük katkılarının olacağına inanıyoruz. Sayın Valimize çalışmalarında başarılar diliyor, bizleri makamında ağırladıkları için kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mahmut Demirtaş, "Muhtarlarımız devlet ve halk arasında bir köprü vazifesi görmektedir. Vatandaşlarımızın devletle yüz yüze geldikleri ilk yer muhtarlarımızdır. Bizler de Valilik olarak muhtarlarımızın sorun ve sıkıntılarını imkanlarımız ölçüsünde çözmenin gayreti içerisindeyiz" dedi.
(CK-Y)

18.01.2013 14:03:03 TSI

Editör: Wan Haber