AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Adapazarı İlçe Başkan Yardımcısı Metin Kurtuluş ile birlikte Büyükgazi İlk ve Orta Okulunu ziyaret ederek 4 4 4 sistemini yerinde inceledi.
AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti Adapazarı İlçe Başkan Yardımcısı Metin Kuruluş ile birlikte Büyükgazi İlk ve Orta Okulu ziyaret ederek okul hakkında bilgi aldı.
Milletvekili Hasan Ali Çelik'i Okul Müdürü Orhan Onay, Müdür Yardımcısı Feramuz Bayraktar, Büyükgazi Okul Aile Birliği Başkanı Serpil Taşkan karşıladı.
Milletvekili Çelik, Büyükgazi İlk ve Ortaokulu'nu ziyareti sırasında ders gören öğrencileri sınıflarında ziyaret etti.
4 4 4 eğitim sistemini Büyükgazi İlk ve Orta Okulunu ziyaret ederek yerinde inceleyen Milletvekili Çelik, sınıf ziyaretleri sırasında öğrencilerle yakından ilgilendi.
Milletvekili Hasan Ali Çelik'in Büyükgazi İlk ve Orta Okulu ziyareti sırasında Okul Müdürü Orhan Onay, öğrencilerin müzik konusunda yetenekli olduğunu söyledi. Okul Müdürü Orhan Onay, Milletvekili Hasan Ali Çelik'ten müzik aletlerine ihtiyaçlarını olduklarını iletti. Milletvekili Hasan Ali Çelik daha sonra okulun tiyatro ve müzik salonunu ziyaret etti. Milletvekili Çelik, "Öğrencilerimizin müzikle ilgilendiği görmek güzel. Burada müzik öğretmenleri yetenekli çocuklarımızın eğilimlerini fark ederek onları yönlendirmesiyle çocuklarımızın müzik ve sanat alanında gelişmesine büyük katkı sağlayacaktır" dedi.
Ziyaret sonrasında Okul Müdürü Orhan Onay ziyaretleri için Milletvekili Hasan Ali Çelik'e teşekkür etti.
(SC-İÇ)

26.12.2012 12:51:08 TSI

Editör: Wan Haber