Ak Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Seyit Ömer Durmuş Pazarlar İlçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ve belediyeyi ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Torun, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir, İl Genel Meclis üyesi Celal Çelik, AK Parti İlçe yönetimi ve Belediye Meclis üyeleri hazır bulundular.
Ziyarette Ak Parti Pazarlar ilçe Başkanı Bilal Demirci, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Torun, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir ve İl Genel Meclis üyesi Celal Çelik ilçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdiği ve ilçenin sorunları hakkında bilgi alışverişi yapıldığı bildirildi.
AK Parti Pazarlar İlçe Teşkilatını ziyarette konuşan Milletvekili İdris Bal, "yapılan yatırımları yerinde görmek ve ilçenin sorunlarını dinlemeyi geldik. Pazarlar ilçesinin belde ve köyleri ile beraber yapılması gereken çalışmaların destekçisi olacağız. Şartları zorlayarak en iyisini yapacağız" dedi.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, " Büyük küçük ilçe ayrımı yapmadan her ilçeye hizmet götürüyoruz. Pazarlar'a da en iyi hizmetler getirdik ve getirmeye devam edeceğiz" dedi.
İl Genel Meclis Başkanı Seyit Ömer Durmuş ise, "2013 yılı içersinde Pazarlar ilçesindeki köy grup yollarının tamamını bitireceğiz. Bu yolları birinci kademe asfaltını atacağız" dedi.
AK Parti Pazarlar İlçe teşkilatı binasında yapılan toplantının her yönü ile verimli geçtiğini belirten ilçe Başkanı Bilal Demirci, "İlçemizin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. İlçemizin sorunlarını Milletvekilimiz İdris Bal'a, İl Başkanımız Kamil Saraçoğlu'na ve İl Genel Meclis Başkanımız Seyit Ömer Durmuş'a ilettik. Kendileri bizlere her konuda yardımcı olacaklarını belirttiler. Ziyaretlerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.
AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Seyit Ömer Durmuş Pazarlar Belediyesini de ziyaret ettiler . Ziyarette Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, belediyenin 2023 vizyonu çerçevesinde uygulamaya koyacakları projeler hakkında bilgi verdi.
Ziyaret Sonrasında Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Seyit Ömer Durmuş'a günün anısına plaket takdim etti.
(MB-EFE)

04.02.2013 11:37:03 TSI

Editör: Wan Haber