Kepez Belediyesi'nin düzenlediği "Aile ve Değeri" konulu konferansa katılan Dr. Senai Demirci, mutluluğun temelinde fedakarlığın yattığını söyledi.
Kepez Belediyesi, aile unsurunun son derece önem arz ettiği şu günlerde Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde (EBKM) "Aile ve Değeri" konulu konferans düzenledi.
Dr. Senai Demirci'nin konuşmacı olarak katıldığı konferansa, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Konferansta Dr. Senai Demirci, mutluluğun temelinde fedakarlığın yattığını, bunun da ancak almadan vermekle mümkün olabileceğini söyledi. Kadınları bir bilgisayara benzeten Demirci, bilgisayarın bir çok donanımının olduğunu ve sürekli gelişen yeni sürümlerinin çıktığını belirterek, kadınların da tıpkı bir bilgisayar gibi sürekli olarak kendilerini yenilemek, geliştirmek istediğini kaydetti. Erkeklerin buradaki rolünün eşlerine karşı biraz daha fazla ilgi göstermek olduğunu dile getiren Dr. Senai Demirci, aile olabilmenin en temel ölçüsünün de kişilerin birbirine gösterdiği sevgi olduğunu söyledi.
Konferansın sonunda Dr. Senai Demirci'nin ısrarı üzerine sahneye çıkan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, davetlilere salonun da ismini taşıyan Usta Şair Erdem Bayazıt'a ait "Ülkemin İnsanlarına Dair" adlı şiirini okudu.
Konferans sonunda Başkan Hakan Tütüncü, Dr. Senai Demirci'ye çiçek takdim ederek, teşekkür etti.
(SÇ-SÇ-Y)

16.01.2013 13:00:50 TSI

Editör: Wan Haber