Adıyaman Belediyesi yeni bir uygulamaya başlayarak, sosyal medya üzerinden belediyecilik hizmeti sunmaya başladı.
Adıyamanlı vatandaşlar, Adıyaman Belediyesi'nin Facebook ,Twitter ve web sitesi hesapları (facebook.com/AdiyamanBelediyesi, twitter.com/adiyaman_bld, www.adiyaman.bel.tr) üzerinden dilek, şikayet, öneri ve görüşlerini anlık olarak iletebilecek.
Belediyenin gerçekleştirdiği hizmetlerin ve projelerin anında en hızlı şekilde vatandaşlara duyurulmasında sosyal medyanın imkanlarından etkili bir şekilde yararlanmak istediklerini belirten Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Belediyemiz Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne bağlı 'Sosyal Medya' birimi kurduk. Sosyal Medya birimimizde özellikle Twitter ve Facebook üzerinden Adıyamanlı hemşehrilerimizle karşılıklı iletişim halinde olacağız. Projelerimizin, çalışmalarımızın ve hizmetlerimizin sosyal medya üzerinden tanıtımı yapılırken, vatandaşlarımızın istek, şikayet ve önerileri anlık olarak değerlendirilecek, anında ilgili birimler aracılığıyla çözüme kavuşturulacak" dedi.
Adıyaman Belediyesi olarak, teknoloji çağında daha hızlı, daha şeffaf ve çözüm odaklı bir hizmet anlayışını önemsediklerini ifade eden Büyükaslan, önümüzdeki günlerde karekod ve e-belediyecilik hizmetlerinin de başlayacağını aktardı.
(CK-SO-Y)

10.12.2012 17:21:58 TSI

Editör: Wan Haber