İzmir'de 17 yaşındaki bir genç kız, yatağında ölü bulundu.
Edinilen bilgiye göre, dershaneye gitmesi için babası tarafından uyandırıldığında başının çok ağrıdığını söyleyerek tekrar uyuyan Karabağlar Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 12. sınıf öğrencisi Medet İnegöl (17), daha sonra tekrar kaldırılmak istendiğinde yatağında hareketsiz halde bulundu. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan Medet'in hayatını kaybettiği belirlendi. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği söylenen Medet'in cesedi, kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Adli Tıp Krumu Morguna kaldırıldı.

"SAĞLIK SORUNU YOKTU"
Oğlunun herhangi bir sağlık sorunu olmadığını söyleyen acılı baba İsmail İnegöl, "Saat 9 civarında annesi telefon açtı, 'Medet'ime bir şeyler oluyor' dedi. Hastaneye gittiğimde vefat etmişti. Medet'in herhangi bir sağlık sorunu yoktu. Sadece dün gece annesinden ağrı kesici ilaç istemiş" dedi. Oğlunun okulda başarılı bir öğrenci olduğunu ifade eden baba İnegöl, Oğlunun üniversite sınavlarına hazırlandığını kaydetti. Acılı baba şöyle konuştu:
"Doktorlar spor yapıp yapmadığını sordu, eskiden okul takımında futbol oynuyordu onu söyledim. Kalp krizi nedeniyle vefat ettiğini söylediler. Otopsi sonucu yarın belli olacak. Doktorlar kalp krizi diyor."
(BK-YHY-Y)

07.02.2013 18:37:41 TSI

Editör: Wan Haber