Zonguldak İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (ZİMDER) Başkanı Hüdaverdi Şen ve beraberindekiler Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Korkut Eren'i ziyaret etti.
ZİMDER Başkanı Hüdaverdi Şen ve beraberindekiler Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Korkut Eren'i ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette konuşma yapan ZİMDER Başkanı Hüdaverdi Şen, "Zonguldak'ımız da yeni görevine başlayan sayın Genel Sekreterimize nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Kendilerine yapacakları çalışmalarda başarılar diliyoruz. Yapılacak çalışmalarda eğer üzerimize düşen katkı manasında bir görev varsa o katkıyı verebileceğimizi söylemek adına, camiamız adına ziyaret ettik. Zonguldak'ımız da faaliyet gösteren derneğimiz camiamızla birlikte halkımızın en güzel köşesine kadar her anlamda hizmet etmeye çalışan bir dernek. Bunun yanında da sağlık sektöründe de bizim vereceğimiz bir katkı olursa, özellikle yaygın eğitim çalışmaları açısından en ücra köşelerine kadar üyelerimiz bulunuyor. En ücra köşelerimizde bulunan vatandaşlarımıza getirilecek hizmetlerde köprü olmayı amaç ediniyoruz. İnşallah birlikte hayırlı çalışmalara imza atarız diye düşünüyorum. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Korkut Eren ise "Sivil toplumumuzun destekleri bizim için önemli. Zonguldak'ta göreve başladığım günden buyana bu desteği hakikatten fazlasıyla yaşadık. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sivil toplumla kamu idarelerinin bir arada çalışması, yapılan işin hem vatandaşa anlatılması adına hem de vatandaş odaklı yapılacak hizmetin paylaşılması adına çok güzel. Son zamanlarda sivil toplumun toplum üzerindeki etkinliği çok arttı. Kamu idareleri ile ortak çalışmalarla yapılan hizmetler kurum adına çok güzel işler başardılar. Sağlık açısından yaptığımız ya da yapacağımız hizmetleri, sizlerle yapacağımız projeleri vatandaş nezdinde daha çok itibar göreceğini, daha çok kıymet göreceğine biz inanıyoruz. Hem bizim sizler için hem de sizinde bizler için yapacağı çok şeyler olacaktır" diye konuştu.
(OA)

19.02.2013 11:11:17 TSI

Editör: Wan Haber