Kayseri Park, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde hayatının en özel insanına ne alacağına karar veremeyenlerin işini kolaylaştırıyor. Yüzde 70'e varan indirimler ve birbirinden değerli hediyeler kazandıracak Sevgililer Günü kampanyası, 5-14 Şubat tarihleri arasında Kayseri Park'a gelenleri bekliyor.
Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 5-14 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak yeni kampanyasıyla sevgilileri tam kalbinden vuruyor. Kampanya kapsamında Kayseri Park Renk Kart ile alışveriş yaparak en fazla puan biriktiren üç kişi, Soyal Pırlanta'dan çeşitli hediyelerin sahibi oluyor. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde hayatının en özel insanına ne alacağına karar veremeyenlerin işini kolaylaştıracak kampanya süresince en çok puan biriktiren kişi, Gucci marka kadın saatinin sahibi olacak. Kampanya kapsamında en çok puan biriktiren ikinci kişi tek taş pırlanta yüzük kazanırken, üçüncü kişiye ise İtalyan tasarımı 14 ayar altın kolye hediye edilecek.
Kayseri Park'ta bulunan tüm mağazalar Sevgililer Günü öncesi yüzde 70'e varan indirim fırsatı sunuyor. İndirim oranı İnci, Koton, Mudo, Batik, Butik Vakko ve Penti'de yüzde 70'e ulaşırken, Hummel ve Sabri Özel yüzde 50'e varan indirimleriyle sevdiklerine hediye almak isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor. Kemal Tanca yüzde 50 indirimli ürünlerde ikinci ürünü alana yüzde 30 indirim daha yapıyor. Soyal Pırlanta, ise 1-15 Şubat tarihleri arasında yapılan tüm alışverişlere bir hediye veriyor.
(ZB-Y)

05.02.2013 10:05:13 TSI

Editör: Wan Haber