İş güvenliği ve denetiminin olmadığı inşaatlar her gün yeni bir gencin hayatına mal oluyor.  Bursa’da çalıştığı bir inşaatta alçı sıva makinesinin patlaması sonrası Caner Ege (19) yaşamını yitirdi.

Edinen bilgilere göre sıva makinesini çalıştıran Ege, makinenin hava hortumlarının sıkışması sonucu boruların patlamasına yol açtı. Yaşanan patlama sırasında makinenin yanında bulunan Ege, vücuduna isabet eden cisimlerle  ağır yaralandı. Arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan Ege, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Hastanede yapılan otopsi ve incelemelerin ardından Ege’nin cenazesi Erciş’e doğru yola çıkarıldı. Ege’nin cenazesi ikamet ettiği Hacıkaş  köyünde toprağa verilecek.

İnşaatlar bir ay içinde Erciş’ten 3 fidan aldı

Erciş halkı henüz yaşanan ihmal sonrası inşaattan düşerek yaşamını yitiren 12 yaşındaki Mustafa Aknarcı’nın acısını unutmazken, ardından İstanbul’da çalıştığı bir inşaatın 7 katından düşerek yaşamını yitiren İbrahim Deniz’in (28) acı haberini aldı. Son olarak henüz hayatının baharında olan ve işsizliğin mecbur bıraktığı gurbet hayatına yönelen 19 yaşındaki Caner Ege’nin ölüm haberi duyuldu. Ege’nin ölüm haberinin duyulması sonrası doğup büyüdüğü Hacıkaş köyünden yükselen ağıtlar yürek burkuyor. (Kaynak:ajansercis.com)

Editör: Wan Haber