GENEL

Vanlı kadınlar, Filistinli çocuklar için iyilik dikiyor

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından, Gazzeli çocuklar ve kadınlar için ülke genelinde başlatılan insani yardım projesi kapsamında bir çok merkezde battaniye, eşofman, giyim malzemeleri üretiliyor. Van Edremit Belediyesi'nin desteklediği proje ile de, kursiyerler Filistinli çocuklar için umut dolu eşofman takımları dikiyor.

Abone Ol

Van Edremit Belediyesi Mehmet Akif İnan Yaşam Merkezi'nde bir araya gelen kursiyerler, Filistinli çocuklar için eşofman takımları dikmeye başladı. Bu anlamlı girişim, kalplerin Filistinli çocuklar için umutla atmasını sağlamak amacıyla hayata geçirildi.

Van Edremit Belediyesi Mehmet Akif İnan Yaşam Merkezi'nde bir araya gelen kursiyerler, Filistinli çocuklar için özel olarak tasarlanan eşofman takımlarını el emeğiyle dikmeye başladı.

Edremit Belediyesi Mehmet Akif İnan Yaşam Merkezi’nde bir araya gelerek eşofman takımları hazırlayan kursiyerler, yaptıkları açıklamada; “Gazzeli, Filistinli çocuklar için eşofman takımlarımızı hazırlıyoruz burada. Eğer ki yanı başımızda üşüyen, ağlayan yetim çocuklarımıza bir nebze de olsa umut olabiliyorsak ne mutlu bize. Bu konuda bize desteğini hiç esirgemeyen Edremit Belediyesi’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dediler.