GAZİANTEP - Şehitkamil Ziraat Odası Başkanı Cuma Yiğit, Güneykent Mahallesi'nde yapımı tamamlanmak üzere olan ve köylülerin ürünlerini doğrudan halka satabilme imkanı bulacağı organik pazar yeri yapımından dolayı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

Belediye hizmet ve yatırımlarını yerinde görmek ve bilgilendirmek amacıyla düzenlenen gezi turuna; Şehitkamil Ziraat Odası Başkanı Cuma Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da geziye katılarak, Başkan Yiğit ve oda üyeleri ile sohbet etti.

Program sonunda, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri duyduğunu, fakat büyük bölümünü görme imkanı bulamadığını ifade eden Yiğit, "Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte yapılan çalışmaları yerinde gördük ve çok beğendik. Özellikle çiftçi kardeşlerimizin, ürünlerini doğrudan halka satış yapma imkanı bulacakları organik pazar alanı çalışmasını çok beğendik. Bu çalışmasından dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na çok teşekkür ediyoruz." dedi.

CİHAN

Editör: Wan Haber