Trabzonspor'un takım kaptanı Tolga Zengin, sezon başından beri bulundukları durumun hem Trabzonspor'un kalitesine hem de futbolcu kadrosuna yakışmayan bir durum olduğunu belirterek, kupayı alıp ligi Trabzonspor'a yakışacak bir yerde bitirmek istediklerini söyledi.
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında kendi sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Trabzonspor'un file bekleyicisi Tolga Zengin, Fenerbahçe maçının zor bir atmosferde güzel bir maç olacağını kaydetti.
Zengin, Fenerbahçe maçına çıkıp 3 puan almak istediklerini ifade ederek, "Taraflarımızdan da gelip en iyi şekilde bizi desteklemelerini bekliyoruz. Her ne yaşanmışsa ne olur ise olsun taraftarlarımız bizi desteklemeye geliyorlar. İnşallah onları da arkamıza alarak bu maçtan 3 puan bekliyoruz. Taraftarlarımız haklı olduğu konular var. Bazı şeyler insanların gözüne bakılıp yapıldığı için bazı şeyleri hazmedemiyorlar. Tolunay hocamız çok haklı gergin ortamdan onlar faydalanıyorlar. Biz bu ortamı kendi lehimize kullanmamız lazım gerginlik olmadan takımı destekleyerek inşallah istediğimiz sonucu alacağız" şeklinde konuştu.
Sezon başından beri bulunduklarını ortamın hem Trabzonspor'un kalitesine hem de futbolcu kadrosuna yakışmadığını kaydeden Zengin, "Sezon başından beri konuşuyoruz ama maalesef bir kısmetsizlik de var üzerimizde olmayacak pozisyonlar gol oluyor. Olmayacak pozisyonları kaçırıyoruz. Bir kısmetsizlik var. Kimseyi eleştirmek için değil futbol takımıyız birlikte kazanıyoruz ve birlikte kaybediyoruz. Bu seni önümüze baktığımız zaman en iyi hedef olarak kupa görünüyor. Kupayı alıp ligde Trabzonspor'a yakışacak bir yerde bitirmek istiyoruz. Trabzonspor'a yakışmayacak bir tablonun içindeyiz. Çok daha iyisini yapabilecek oyuncu kadrosuna sahibiz. Kendi aramızda konuşuyoruz ama ne kadar konuşursak konuşalım futbolcunun konuşacağı yer sahadır. Kötü gidişin verdiği genel bir problem var. İster istemez güvensizlik oluyor. Bazı şeyler kelimelerle söylenecek gibi değil kim ne derse haklıdır bu ortamda. Çünkü Trabzonspor'da oynuyoruz. Trabzonspor'un oyuncuları büyük oyuncular bir farkının olması lazım" ifadelerini kullandı.
Taraftarların Trabzonspor'u iyi ve kötü günde desteklemeleri gerektiğini belirten Zengin, "Kimseye kızmamak lazım. Kendimize kızmamız lazım. Daha üst sıralarda olsak hakemler aleyhimize bazı kararları verirken daha dikkatli olurlar. Baktığımız zaman her şey bizim elimizde doğanın kanununa göre her zaman güçlü olacaksın. İnsanlara malzeme vermemek için her zaman güçlü olacaksınız. Taraftarlarımız bizi iyi günde kötü günde her zaman desteklesinler sadece takımlarını desteklesinler sadece bizim yanımızda olsunlar inşallah onlara 3 puan ile birlikte en güzel hediyeyi veririz" diye konuştu.
(OK-GÖK-MFS-MFS-S)

12.02.2013 18:08:52 TSI

Editör: Wan Haber