Juventus forması giyen Portekizli Yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, lüks araba koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi.  Cristiano Ronaldo, Bugatti'nin 2022 senesinde sınırlı sayıda üretip satışa sunacağı Bugatti centodieci adlı arabası açısından şimdiden sipariş verdi. Geçtiğimiz günlerde prototipi tanıtımı gerçekleştirilen ve sadece 10 tane üretilecek olan araba için 8 milyon euro paraya kıydı. Cristiano Ronaldo yeni arabasını beklemeye başladı.  Geçtiğimiz hafta 36 yaşına giren Yıldız futbolcunun, Bugatti centodieci arabasını kendisine doğum günü hediyesi olarak yine kendisinin aldığı Haberlere yansıdı.

Bugatti Centodieci Özellikleri Nelerdir?

Dünyanın en lüks ve en pahalı spor arabalarını İmal etmek ile tanınan Bugatti firmasının yeni modeli Centodieci,  16 silindirli motoru ile 0’dan 100 kilometre hıza yalnızca 2.4 saniyede çıkmayı başarıyor. Araba, 0'dan 200 kilometre hıza ise yalnızca 6.1 saniyede çıkıyor. 380 kilometre hız yapabilen BUGATTİ CENTODİECİ modelinin piste bir Formula 1 arabası ile yarışabileceği unutulmamalıdır.

Bu araba, özellikle de durduğu yerden ani bir hareket ederek kalkışa geçmesi ile adeta bir jeti andırıyor.

Cristiano Ronaldo, 8 milyon euro para ödeyerek kendisine bir oyuncak olarak bunu seçti ve bunu aldı. Bu arada yıldız futbolcunun sosyal medya hesabındaki takipçi sayısı da böylelikle 500 milyona ulaşmış bulunmakta. Bu bir dünya rekoru.. Cristiano Ronaldo’yu 2022 senesinin ilk aylarından itibaren bu arabaya binmiş ve İtalya sokaklarında gezerken görebiliriz..

Editör: Wan Haber