PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, ara transferde Özgür Bayer'i renklerine bağladı. Denizlispor forması giyen 34 yaşındaki Özgür Bayer 1,5 yıllık anlaşma sağlandı.
Ara transferde Ümit ve Burak'tan sonra Adanaspor ile anlaşan Özgür, genç oyuncuların bulunduğu bir takıma geldiğini ve tecrübesini sahaya yansıtmak istediğini söyledi. Vakit geçirmeden çalışmalara başladığını söyleyen Özgür, "Adanaspor'da çok tecrübeli isimler ve yetenekli genç oyuncular var. Geldiğim ilk günden itibaren arkadaşlığın üst seviyede olduğunu gördüm. Herkes birbirini çok seviyor ve saygı duyuyor. Hocamızda antrenmanlarda oyuncuların tamamı ile yakından ilgileniyor. Kampı iyi geçirerek ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz" dedi.
Bu arada, Antalya'da hazırlıklarını sürdüren turuncu beyazlı takımda antrenman temposu da artıyor. Sabah ve akşam olmak iki çalışma yapan futbolcular yarından itibaren ise günde 3 antrenman yapacak. Tedavisi tamamlanan İzzet Yıldırım takımla birlikte çalışmalara başladı.
Teknik direktör Levent Eriş Antalya kampını iyi şekilde değerlendirerek lige hazır hale geleceklerini söyledi. Takıma katılan oyuncuların uyum sorunu çekmeyeceğini söyleyen Eriş, "Burak geçen sezon aramızdaydı. Ümit ise uzun yıllardır bu ligde oynuyor. Bugün aramıza katılan Özgür Bayer'de savunmanın her bölgesinde oynayabilen tecrübeli bir oyuncu. Hazırlık maçlarında her futbolcuyu detaylı olarak görme fırsatı bulacağız. Kampımız istediğimiz gibi başladı" dedi.
(ADN-RFK-S)

03.01.2013 13:57:54 TSI

Editör: Wan Haber