Beşiktaş'ın başarılı file bekçisi Mcgregor, Antalya kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kariyeri boyunca bütün eleştirelere kulağını kapattığını ifade eden Mcgregor, "Hakkımda eleştireler yapıldığımın farkında değilim" dedi.
Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Allan Mcgregor, takımının Antalya kampında basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Hakkında eleştireler yapıldığının farkında olmadığını ifade eden Mcgregor, "Bütün kariyerim boyunca basında benim hakkımda yazılan iyi yada kötü her şeye kulağımı kapattım. Daha iyi motive olmak için bunu yapıyorum. Gazeteciler futbol oynamanın ne kadar zor olduğunu bilmedikleri için, gerekmeyen yerde övgüler gerekmeyen yerde eleştiriler yapıyorlar. Ben her zaman idmanlarda maçta elimden gelenin en iyisini yapıp hocanın bana görev vermesini bekliyorum" diye konuştu.

"PERFORMANSIMIZ İYİ"
Ligde ilk yarı sergiledikleri performansı değerlendiren başarılı eldiven, "Lige iyi başladık ama sonrasında 3-4 maç kötü gittik. Arkadaşlarım daha sonra durumu toparladılar ve çok iyi gittik. İkinci yarıda bunun devam etmesini dilemekten başka çare yok" açıklamasında bulundu.

"CENK İLE ARAMIZ ÇOK İYİ"
Cenk ile aralarında bir sıkıntının olup olmadığının sorulması üzerine başarılı file bekçisi, "Cenk ile aramız çok iyi. Çok iyi anlaşıyor ve çalışıyoruz. Basın her zaman kaleciler arasında problem oluşturmak isteyebilir ama çok sevdiğim bir insan. Bu mevkide tek kişi oynayabiliyor ve büyük kulüplerde her zaman bir rekabet vardır. Bu rekabet normal ama Cenk ile çok iyi anlaşıyoruz" cevabını verdi.

"TÜRKİYE'DE FUTBOL GERÇEKTEN ÇOK KALİTELİ"
Türk futbolu hakkında açıklamalar yapan Mcgregor, "Kariyerim boyunca Rangers'de oynadım. Orda bir yada iki pozisyon gelir. Onlarda da elinizden geleni yapmanız gerekir. Burada daha çok pozisyon geliyor. Türk futbolunun standardı çok yüksek, çok iyi yabancı ve yerli oyuncular var. Türkiye'deki futbol gerçekten çok kaliteli" şeklinde konuştu.
Beğendiği kalecilerin sorulması üzerine ise Mcgregor, "Volkan, Muslera ve Tolga çok çok iyi kaleciler" cevabını verdi.

"HER ZAMAN KALBİMİN BİR KÖŞESİNDE RANGERS OLACAK"
Eski kulübü Glasgow Rangers ve kariyeri hakkında konuşan Mcgregor, "Kariyerim boyunca her zaman üst seviyede futbol oynamak istiyorum. İyi bir takım iyi bir lig ararken buraya geldik. Üst düzey futbol oynayan bir takım. İyi bir takım ve çok iyi bir hocamız var. Kalbimin her zaman bir yerlerinde Rangers'i taşıyacağım. Her zaman orda işler farklı olsaydı nasıl olurdu diye düşüneceğim. 11 yaşımdan beri, 19 sene boyuncu orda oynadım ve kalbimde her zaman Rangers yer alacak" ifadelerini kullandı.

"İYİ FUTBOL OYNUYORUZ"
Hedeflerinin sorulması üzerine ise tecrübeli file bekçisi, "Bunu yapacağız, şunu kazanacağız diye kesinlikle söyleyemem. İyi futbol oynuyoruz ama her maça tek tek bakmamız lazım. Her maçı geldiği gibi alıp, en iyi skoru almaya çalışıp, ligin sonunda en iyi nerde bitirebiliriz orayabakacağız. Bakarsınız ligin tepesinde olabiliriz ama bunu söylemek için çok erken" dedi.

"NASIL SAVUNMA DEĞİL, NASIL ORTA YAPILDIĞINA BAKMAK LAZIM"
Beşiktaş savunması ve yenen gollerin sorulması üzerine ise Mcgregor, "Bizim takımımızda duran toplardan çok gol attı. Lig çok kaliteli. Burada önemli oyan savunmanın nasıl yapıldığı değil, ortanın nasıl yapıldığı. Çok kaliteli oyuncular var ve bazen sizi mahcup durumda bırakacak ortaları görebiliyorsunuz" diye konuştu.

"TARAFTARIMIZ GERÇEKTEN ÇOK MUHTEŞEM"
Taraftarın çoğunluğunun performansından memnun olmasından kendisininde memnun olduğunu belirten Mcgregor, "Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Taraftarımızı mutlu edecek skorlar almak önemli. Taraftarımız gerçekten mükemmel. Kendi sahamızda maç yapmak bizim için çok zevkli. Deplasmandaki performansları da inanılmaz" şeklinde konuştu.
(RFK-RFK-S)

05.01.2013 16:53:38 TSI

Editör: Wan Haber