Fenerbahçe, bu sene imkansızlara imza atmaya devam ediyor. Mesut Özil’i formasına bağlayan ve imzayı attıran Fenerbahçe, aynı şekilde Real Madrid takımında Mesut Özil ile beraber harika bir uyum sağlayan dünyanın en iyi futbolcularından Benzema ile masaya oturmak için adeta gün sayıyor.

Fenerbahçe, yok artık dedirtecek ikinci bir transfer amacıyla harekete geçiyor. Mesut Özil için Rüya yorumlarına rağmen devre arasında kadrosuna katarak Hem Türkiye'de hem de Avrupa'da büyük bir çıkış yakalamayı Başaran Sarı Kanarya, Şimdi de Karim Benzema için pusuya yattı.

Mesut Özil İle İyi İkiliydi!

Yaklaşık olarak 8,5 milyon euroyu bulan yıllık maaşı, sarı-lacivertli takımın finansal gücünü biraz zorlayacak olsa da Başkan Ali Koç, Mesut Özil transferinde desteğini esirgemeyen sponsorlara yönelecek. Fransa milli takımı ile yaşamış olduğu krizden dolayı ülkesine dönmek hususunda endişeli olan Karim Benzema açısından Sezon sonunda sarı-lacivertli takımın üst kurmayları devre girecek. Benzema ile Mesut Özil, Real Madrid'de beraber oynamış ve ikili Lig şampiyonluğunda oldukça büyük katkı sahibi olmuştu.

Karim Benzema, Kupalarla Dolu Bir Kariyer!

4 Lig şampiyonluğu, 1 Fransa kupası kazanan ve bir sezonda gol kralı olan Karim Benzema, Real Madrid 4 defa Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmıştır. İspanya'da 3 Lig şampiyonluğu bulunan Fransız forvet, ülkesinde 3 defa yılın futbolcusu ödülüne layık görüldü.

Editör: Wan Haber