Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında kendi sahasında oynayacağı Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Hikmet Karaman'ın antrenmanda oyuncularını sık sık uyarması dikkat çekti.
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Sanica Boru Elazığspor'u ağırlayacak olan Bursaspor'da, hazırlıklar sürüyor. Teknik direktör Hikmet Karaman nezareteinde Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman, istasyon çalışması ile devam etti.

KARAMAN SIK SIK UYARDI
Antrenmanın ikinci bölümünde ise dar alanda hücum pres organizasyonu yapıldı. 1'e 1 ve 2'ye 2 olarak yapılan pres çalışmasında renkli görüntüler ortaya çıktı. Teknik direktör Hikmet Karaman çalışma sırasında sürekli olarak oyuncularını uyardı. Uyarı sesleri ile Özlüce Tesisleri'ni adeta inleten tecrübeli teknik adam, özellikle genç oyuncular ile de birebir ilgilendi. Yeşil-beyazlı futbolcuların antrenmanda hırslı oldukları gözlendi. Antrenmanın son bölümünde ise orta-şut çalışması gerçekleştirildi.

SAKATLARDAN İYİ HABER
Yeşil-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Gökçek Vederson, Stanislav Sestak ve Scott Carson'un takım ile birlikte çalışması teknik heyeti sevindirdi. Sakatlığı süren Ferhat Kiraz ise takımdan ayrı yürüyüş yaptı. İzin alarak ülkesine giden ve bu akşam Bursa'ya gelmesi beklenen Anton Ferdinand ise antrenmana katılmadı.
Yeşil-beyazlılar yarın yapacağı antrenman ile Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
(MA-BH-EYB-S)

12.02.2013 13:08:05 TSI

Editör: Wan Haber