Gaziantepspor Taraftarlar Derneği Başkanı İrfan Karakuzulu, katıldığı bir canlı yayın programında Gaziantepsporlu taraftarların takımdan beklentilerini anlattı.
Bahar TV'de yayınlanan ve sunuculuğunu Gazeteci Bora Zor ve Spor Yazarı Ayhan Atalamış'ın yaptığı 'Spor Analiz' programının bu haftaki konuğu, Gaziantepspor Taraftarlar Derneği Başkanı İrfan Karakuzulu oldu. Zor, Atalamış ve Karakuzulu, programa geçtiğimiz günlerde vefat eden Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'ın babası Hacı Ramazan Kızıl ve Pazartesi oynanan Gaziantepspor-Kasımpaşa maçında kalp krizinden dolayı yaşamını yitiren Hüseyin Kankılıç'a başsağlığında bulunarak başladı.
Programda, Gaziantepspor'un gerek yönetim, gerek teknik direktör ve gerekse de futbolcular tarafından toparlanmasının dikkat çekildi. Bu sezon Gaziantepspor'un uzun süre galibiyet elde edemediğini belirten Karakuzulu, Kasımpaşa maçında elde edilen galibiyetin sevindirici olduğuna işaret etti.
Karakuzulu, Gaziantepspor'un zor bir süreçten geçtiğini ve toparlanmakta güçlük çektiğine dikkat çekerek, "Kulüp yöneticilerinin isminin tatsız olaylarla anılması, cezaevi sürecinin yaşanması, gerek teknik direktör ve gerekse de futbolcuların sıkıntılarının olması, takımda başarının yakalanamamasına neden olmuştur. Bu sezon uzun süre galibiyet elde edemeyen Gaziantepspor, Kasımpaşa maçında yüzümüzü güldürmüştür. Bu durum, taraftarın özlediği bir tabloyu ifade etmektedir. Herkes kişisel sorunlarını bir kenara bırakıp, aklını başına almalı ve Gaziantepspor için gereğinden fazla gayret göstermelidir. Çünkü, taraftar, Gaziantepspor'dan önemli bir beklenti içerisindedir" dedi.
(HD-MFS-MFS-S)

13.02.2013 17:48:29 TSI

Editör: Wan Haber