Dün akşam oynanan son maçlar sonucunda şampiyon belli olacaktı. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında bitmek bilmeyen bir mücadele söz konusu oldu. Beşiktaş’ın puan farkları ile finale kadar gelmesinin sonunda aradaki fark çok aza indi. Üç büyük takım arasında büyük bir maç gecesi yapıldı. Beşiktaş takımı 2020-2021 yılının şampiyonu olarak gündem oldu. Dün gece yaşanan sevinç adeta korona virüsünü unutturdu. Türkiye’nin dört bir yanında şampiyonluk kutlamaları yapıldı. Tüm ekip, takım, taraftar tek yürek oldu ve şampiyonluk için sevinç naraları attı. Yurt dışı ve yurt içindeki birçok yerden şampiyonluk tebrikleri alındı. 
Dün hangi takımlar maç yaptı?
Şampiyonluğa bir adım kala Beşiktaş, Göztepe takımı ile maç yaptı. Fenerbahçe’nin rakibi Kayserispor oldu. Galatasaray ise Yeni Malatya ile maç yaptı. Üç büyük maç sonunda Beşiktaş şampiyonluğa imza attı. Büyük zafer sonunda gözyaşları sel oldu. Sergen Yalçın önderliğinde şampiyon olan Beşiktaş, büyük sevinç yaşadı!
Fırat Aydınus son kez sahalara çıktı!
Kariyerinin son maçını yöneten Fırat Aydınus son kez Beşiktaş maçına çıktı. Son düdük ile birlikte emekliliğe ayrılan Fırat Aydınus, duygusal anlar yaşadı. Yaş haddi nedeniyle emekliliğe ayrılmak zorunda kalan Fırat Aydınus, Beşiktaş Göztepe maçının yönettikten sonra emekli oldu. Efsane hakem olan Aydınus, son düdüğü çaldığında tüm ekip onu tebrik etti. 
Fırat Aydınus kimdir?
Ünlü futbol hakemi Fırat Aydınus, 1973 yılında hayata gözleri açmıştır. İstanbul Üniversite Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi mezunu olan Aydınus, futbol hakemi olarak kariyerinin zirvelerine çıkmıştır. Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus, futbol dünyasında en çok maç yöneten isim olmuştur. 1996 yılında hakemliğe başlayan Aydınus 2021 yılında emekli olmuştur. Süper Ligde ismini çok kez duyuran Aydınus, uzun yıllar hakemliğini sürdürmüştür. Son maçı Beşiktaş ve Göztepe oldu ve bu maç sonunda Beşiktaş şampiyonluğa ismini yazdırdı. 

Editör: Wan Haber