Misli.com 3. Lig'de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Takımlar 2. Lig'e yükselme adına büyük mücadele örneği sergilerken izleyenlere heyecan veren maçlar ortaya çıkıyor.

3. Lig play-off maçlarında yarı final rövanş karşılaşmaları bugün oynanıyor. Aksaray Belediyespor Bursa Yıldırımspor deplasmanına konuk oluyor. Bir başka maçta İskenderunspor ise Fethiyespor'u konuk ediyor Bu maçlar saat 16:00'da başlıyor. 

Esenler Erokspor Ispartaspor maçı canlı yayın Esenler Erok Isparta 32 canlı hangi kanalda?

CANLI YAYIN VAR MI? HANGİ KANALDA?

Play-off'ta yarı final akşam maçları ise 20:30'da başlıyor. İBucaspor Yeşilyurt Belediyespor arasında nefes kesen mücadele sahne alacak. Bir başka maçta Esenler Erokspor Ispartaspor'u ağırlayacak. Karşılaşmalar Misli.com üzerinden naklen canlı olarak ekranlara gelecek. 

İLK MAÇ GOLSÜZ BERABERE SONUÇLANMIŞTI

Esenler Erokspor ile Ispartaspor İstanbul'da karşılaşıyor. İki ekip serinin ilk maçını Isparta'da oynamış ve maç 0-0 golsüz eşitlikle sonuçlanmıştı

Rövanş maçı öncesi iki takımda galibiyet için sahaya çıkacakken olası bir gollü beraberlik durumunda tur atlayan taraf Esenler Erokspor olacak. 20:30'da başlayacak maç yine taraftarları ekran başına kilitleyecek. 

Editör: Wan Haber