Wan Haber Merkezi

TFF 3. Lig 3. Gruptaki karşılaşmalar yarın oynanıyor. Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla taraftarın yüzünü güldüren Van Büyükşehir Belediyespor, bu hafta kazanıp üst sıralara çıkmayı hedefliyor. 

Kırmızı-Siyahlı ekip yarın saat 13:00’da Gölcükspor’u konuk ediyor. Maç öncesi açıklama yapan Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, Vanlıların takımın yanında yer alması gerektiğini söyledi. 

DÜLGER: “24ERZİNCAN DEPLASMANINDASALDIRIYA UĞRADIK”

Geçtiğimiz hafta deplasmanda 24Erzincanspor ile 1-1 berabere kalan Van Büyükşehir Belediyespor maçında saldırıya uğradıklarının altını çizen Dülger, “Bilindiği üzere 24Erzincan deplasmanından yönetimin desteği ile takımımıza destek vermeye gittik, ancak üzülerek söylemek istiyorum. Orada hem taraftar olarak bizler, hem de yöneticilerimiz saldırıya uğradı. Bizler sağlıklı Vanspor taraftarları olarak taşkınlığı engelledik ama maalesef 24Erzincanspor kendilerine hiç yakışmayan hareketler sergiledi.  Spor barış ve kardeşliktir. Vanspor taraftarları iyiliği seven misafirperverdir. Allah’a şükür bizim alnımız aktır. Biz arma forma peşindeyiz ve asla takımımızı yalnız bırakmayız.  İnsanları rencide etmek güzel değildir” dedi.

 

Editör: Wan Haber