EURO 2020 Şampiyonası kapsamında Danimarka'nın Finlandiya ile oynadığı maçın 42. dakikasında kalp krizi geçirerek bir anda yere yığılan Christian Eriksen'in durumu iyiye giderken, İtalyan futbol kulübü olan Inter takımında futbol oynayan futbolcunun geleceği ile ilgili doktorlardan kötü haberler geliyor.

DEVAM ETMESİ ÇOK ZOR
Yere düştükten sonra 10 dakika boyunca kalp masajı yapılan ve daha sonra sedye stattan çıkarılan genç futbolcunun Tottenham'da oynadığı dönem takımın kardiyaloğu olarak görev yapan Prof. Dr. Sanjay Sharma, Eriksen'in futbol kariyerine devam etmesinin çok zorluğuna söyledi.

KEZ DAHA ÖLMESİNE İZİN VERİRLER Mİ?
Doktor Sharma, İngiltere Ulusal Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Açıkçası bir anda yere yığıldığı sırada çok şey ters gitti. Ancak onu geri getirmeyi başardılar. Burada esas sorulması gereken şey soru şu: Ne oldu ve neden oldu? Şu an durumu iyiye gittiği ve uyandığı için memnunum ancak bir daha futbol oynayabilir mi? Açıkçası bilmiyorum. Net bir şey söylemeden önce şunu göz ardı etmemek lazım: Eriksen birkaç dakikalığına da olsa öldü ancak uzmanlar onun bir kez daha ölmesine izin verirler mi? Kesinlikle hayır.”
Canlihaber

Editör: Wan Haber